用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 福建中學附屬學校 福小復活賽
go

福小復活賽

請問有冇過來人分享下復活賽1st in係咩形式?係咪同第一輪差唔多?
Thx

回覆樓主:

幾時會有復活賽呀?後備有無機再見呀?

yeung_b_mama 發表於 18-2-4 10:59
幾時會有復活賽呀?後備有無機再見呀?

昨天

dogbb2004 發表於 18-2-4 11:25
昨天

唉,咁姐無機啦

yeung_b_mama 發表於 18-2-5 01:04
唉,咁姐無機啦

你係1st in後waiting,但無被call返去再in?

鈴瑾 發表於 18-2-7 22:35
你係1st in後waiting,但無被call返去再in?

係呀,唔知3月果轉會唔會有得再見呢?知唔知幾時通知呀?

yeung_b_mama 發表於 18-2-10 17:42
係呀,唔知3月果轉會唔會有得再見呢?知唔知幾時通知呀?

我都係1st in後waiting,2月再同第二輪報名嘅一齊in,呢轉3月頭出email, 有份再2nd in嘅3月17日出席面試

鈴瑾 發表於 18-2-11 10:59
我都係1st in後waiting,2月再同第二輪報名嘅一齊in,呢轉3月頭出email, 有份再2nd in嘅3月17日出席面試
...

你就好啦,二月時可以再見,你係邊段後備(前中後)呀?我係後段呀,希望三月有多次機會再見啦

yeung_b_mama 發表於 18-2-19 00:20
你就好啦,二月時可以再見,你係邊段後備(前中後)呀?我係後段呀,希望三月有多次機會再見啦
...

我1st in後嘅waiting無分前中後喎,唔係有2nd in之後先分前中後嗎?

會唔會無call2月復活賽而接直call去3月17日嘅2nd in 呢?

onema 發表於 18-2-25 01:31
會唔會無call2月復活賽而接直call去3月17日嘅2nd in 呢?

如果1st in on waiting list應該會call 2月復活賽,2nd in on waiting list 可能係3月嘅復活賽

鈴瑾 發表於 18-2-23 18:52
我1st in後嘅waiting無分前中後喎,唔係有2nd in之後先分前中後嗎?

不好意思,我睇錯左。我係2nd in 既waiting 呀

如果1ST ROUND已被REJECT, 仲有無可能復活呢?

rlam23 發表於 18-3-12 15:26
如果1ST ROUND已被REJECT, 仲有無可能復活呢?

未聽過
信入面寫住要過到1st Int 及 2nd Int先機會有位
1st Int waiting 都仲要重新考1st Int 先有機會 2nd.
1st Int reject 即係過唔到1st Int

簡介會校長講過話其實reject果啲小朋友都唔差,不過太多人報,處理唔到咁多。

今次見父母形式同上次係咪一樣呢?