用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 元朗區自行情況
go

元朗區自行情況

有冇人知今年元朗區自行情況, 各中學收到幾多份報名表呀?

妹妹頭 發表於 18-1-18 12:58
元朗區比較遠,記者唔會去學校攞料,最多只係打電話去,打電話去既話學校一般唔會俾,所以除非校長主動報料,報紙唔會提。

我1月15日信義交表,編號6xx 不知是否已經收6百多人的表. 真係好誇張。
有冇人17號最後一日交表?我都好想知最終多少人。

回覆 HelloMK 的帖子

我都想知呀

人多唔緊要,舊年全部面試,成績好都未必收!

回覆 Tam2002 的帖子

我TARGET係祟德, 唔知今年幾多APPLICANTS?

HelloMK 發表於 18-1-18 19:30
我1月15日信義交表,編號6xx 不知是否已經收6百多人的表. 真係好誇張。
有冇人17號最後一日交表?我都好想 ...

請問信義自行interview 有沒有英文interview 的?
進進豬, 06年1月6日,來到我們的懷抱 :-P

崇德舊年3xx人申請有直屬小學,位較小.我朋友個仔全汲10名都入唔到.

回覆 Happy小米 的帖子

有英文interview

Tam2002 發表於 18-2-9 13:27

有英文interview

即係有廣東話group interview
另外又有英文 group interview?
進進豬, 06年1月6日,來到我們的懷抱 :-P

阿女唔記得係group or individual!

自行都有2nd interview

妹妹頭 發表於 18-1-18 12:58

熱門band 1學校年年都係四百份表咁上下,聽聞羅桂祥收到六百幾份。