用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 oea 學費
go

oea 學費

一直都是用港幣tt比學校交學費。

今次想在英國戶口transfer,但原來有限每日不可過gbp 10000.

學校可分2天付比佢,但請問oea claim果度,是否接受?

醒目開學勳章

靚媽媽 發表於 18-1-2 14:05

今次想在英國戶口transfer,但原來有限每日不可過gbp 10000.

上限增加至£25,000

靚媽媽 發表於 18-1-2 14:05

冇關系,只要有學校正式收據或OEA3有學校蓋印就得。

亮燈 發表於 18-1-2 16:38
冇關系,只要有學校正式收據或OEA3有學校蓋印就得。

謝謝,因以往有比 tt 單,學校蓋印form.

但今次tt是分2日做,現在明白了

靚媽媽 發表於 18-1-2 16:41
謝謝,因以往有比 tt 單,學校蓋印form.

但今次tt是分2日做,現在明白了

唔使客氣,INVOICE、TT單、學校收據或OEA3照俾政府就得。

亮燈 發表於 18-1-2 16:51
唔使客氣,INVOICE、TT單、學校收據或OEA3照俾政府就得。

請問買喼,點申請呀

NGOs 發表於 18-2-28 22:04
請問買喼,點申請呀

張表格在旅費津貼內,好似幅相咁填就得,加埋正式收據,收據上寫上篋既牌子、型號、大小及售貨員名字就得。

亮燈 發表於 18-3-1 06:47
張表格在旅費津貼內,好似幅相咁填就得,加埋正式收據,收據上寫上篋既牌子、型號、大小及售貨員名字就得 ...

Thx

NGOs 發表於 18-3-1 15:36
Thx

唔使客氣