用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 求意見 , christ college, west buckland school, queen ...
樓主: 喧嘩
go

求意見 , christ college, west buckland school, queen margaret's ? [複製鏈接]

雨眾不桐73 發表於 18-12-12 11:40
學費便宜是不是代表學校的配套和師資不夠好?

都唔係嘅, 可能佢喺威爾斯, 地區又有分別呢, 姐係好似北愛咁, 都係平左一大截

喧嘩 發表於 18-12-12 17:24
都唔係嘅, 可能佢喺威爾斯, 地區又有分別呢, 姐係好似北愛咁, 都係平左一大截
...
威爾士的英語會不會有口音?我見這間學校收費便宜還有提供監護人和接送機場,英文補習,所以想了解一些,請問還有什麼信息嗎?謝謝

雨眾不桐73 發表於 18-12-12 21:01
威爾士的英語會不會有口音?我見這間學校收費便宜還有提供監護人和接送機場,英文補習,所以想了解一些,請 ...

呢間真係好抵讀, 學費平而且冇乜額外開支, 不過我女考入學試就話呢間d 題目好淺

雨眾不桐73 發表於 18-12-12 21:01
威爾士的英語會不會有口音?我見這間學校收費便宜還有提供監護人和接送機場,英文補習,所以想了解一些,請 ...

果度d人口音係幾重架, 不過喺學校入面我就唔清楚啦, 我果陣因為學費都心動過, 但最後都專重亞女意見, 等佢自己揀, 免得第時後悔賴我, 錢都俾左都唔差果少少啦

喧嘩 發表於 18-12-12 22:20
果度d人口音係幾重架, 不過喺學校入面我就唔清楚啦, 我果陣因為學費都心動過, 但最後都專重亞女意見, 等佢 ...
聽你這樣講我清楚很多,應該也不會選這間。謝謝

雨眾不桐73 發表於 18-12-13 17:11
聽你這樣講我清楚很多,應該也不會選這間。謝謝

唔洗客氣, 大家交流下啫
‹ 上一主題|下一主題