用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 中華基金VS港島民生
樓主: CelinaF
go

中華基金VS港島民生 [複製鏈接]

回覆 hkpapa852 的帖子

O甘3322要有達到咩成績同睇D咩數據, JUPUS %要幾多以上, 先分到係B1, 2, 3? 當只分B1A,B,C, 分別要達到咩要求?

醒目開學勳章 王國長老

zeno1213 發表於 17-12-29 16:24
回覆 hkpapa852 的帖子

O甘3322要有達到咩成績同睇D咩數據, JUPUS %要幾多以上, 先分到係B1, 2, 3? 當只分 ...

呢個帖回覆2已有講
https://www.edu-kingdom.com//forum.php?mod=viewthread&tid=3582732

回覆 Charlotte_mom 的帖子

唔該晒呀! ^^

Charlotte_mom 發表於 17-12-29 09:35
我份人比較衰
當一個人/ 機構要SELL野, 睇佢SELL咩就知佢有幾多底牌
我以前做嘅公司有開幼稚園, 無咩業績好 ...
但BAND 2學校係SELL呢D架喇, 劉永生都係SELL呢D, 可能知自己公開試成績無得同BAND ONE比咪唯有SELL增值率
我聽咁多BAND 2/3學校講座, 從沒聽過講公開試成績.  
希望每天開心渡過 ;-)

Jessy 發表於 17-12-28 21:11
但衛理增值率好高喎, 去聽講座有講.
讀衞理起碼唔會學壞。
‹ 上一主題|下一主題