用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 25分失敗揮手區
樓主: amet19
go

25分失敗揮手區   [複製鏈接]

回覆 mcl203 的帖子

佢入到天神/St Mary's 我都登佢開心,6 年後唔洗煩多次。又關搵生意咩事?

1998Ruby1998 發表於 17-12-13 14:36

佢入到天神/St Mary's 我都登佢開心,6 年後唔洗煩多次。又關搵生意咩事? ...

你身份真係學生?~~~

我 EK 網誌同埋其他留言都分享過好多次關於大學嘅野,你唔信我都冇辦法。

1998Ruby1998 發表於 17-12-13 14:43

我 EK 網誌同埋其他留言都分享過好多次關於大學嘅野,你唔信我都冇辦法。 ...

好難相信囉,一個大2生,自稱兼職補習,不停留言正為多名名小生補習中,仲分佈港九各地,令人難以相信你並非係為自己係EK做宣傳,況且,英國宜家仲係剛早晨時段,經常凌晨時段留言,網上虛擬似乎亦不至於此~~~

依家英國 7 點 wor!我係有提過補習,不過補習非重點,亦都冇講過依家補緊,只係佢問功課的話我都樂意答。重點係個小朋友如何,有咩方法幫到佢,同埋分享學校實際功課量測驗程度。你要睇成係宣傳我點教人嘅話我都冇乎。

1998Ruby1998 發表於 17-12-13 15:04

依家英國 7 點 wor!我係有提過補習,不過補習非重點,亦都冇講過依家補緊,只係佢問 ...

咁你應該係英國好忙碌了,經常凌晨留言。一個兼職又咁年青既女孩子,可以咁有經驗教學生,應對得體,不停有意無意展示自己正在為多間名小生補習中,用意係??你睇番St Joe post你既回應,真係難明你係EK究竟有甚麼目的~~~

mcl203 發表於 17-12-13 15:17
咁你應該係英國好忙碌了,經常凌晨留言。一個兼職又咁年青既女孩子,可以咁有經驗教學生,應對得體,不停 ...

抱歉各位家長,我既留言只係希望引起各位小心及注意~~~

因為你經常回應得快囉!打算訓果陣你又留言,唔覆我心唔舒服。不過呢度好多家長都會凌晨 2、3 點留言,然後 7 點出現,我依家又放緊假,有咩咁出奇?
如果你覺得我係有意,我講聲 Sorry,令你誤會。我講述學校程度同功課量,好難唔開校名。我日日係唔同帖回應好多留言,你只係睇一個 post 未免一概而論吧!不過我要再講多次,我唔係招生意,唔會亦都冇必要咁做。

mcl203 發表於 17-12-13 15:20
抱歉各位家長,我既留言只係希望引起各位小心及注意~~~

我同你有同樣的疑問。
我大嘅已經不用煩,得閒黎蒲係為咗細佬

mcl203 發表於 17-12-13 14:53

好難相信囉,一個大2生,自稱兼職補習,不停留言正為多名名 ...

「一個大2生,自稱兼職補習,不停留言正為多名名小生補習中,仲分佈港九各地,令人難以相信你並非係為自己係EK做宣傳」

我一早已經有呢個疑問。

我地呢啲老C9疑惑咗好耐,不過事不關已就廢事深究。

小小年紀,仲要讀緊書,已經補過一大籮散佈全港各區嘅名校生

我唔知係咪事實,總之我唔信囉。

回覆樓主

呢11版真係睇到我爆血管

LGloria 發表於 17-11-27 10:39
有人st jo 25分分失敗。軒小25分今年抽到嗎?

軒小20分入佐啦
‹ 上一主題|下一主題