用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 慈雲山沙崙堂PN 2018 揮手區
go

慈雲山沙崙堂PN 2018 揮手區 [複製鏈接]

大家知吾知佢學術好嗎?
   1    0    0    0

收到 AM OFFER

CarrieLok_FB 發表於 17-11-21 16:35
收到 AM OFFER

Pm offer

回覆樓主

有Am offer,表姐之前喺度讀N,K1轉左去鑽石山靈糧。
但我都有嘉德麗am offer,唔知邊間好。

Kwankwanccc 發表於 17-11-24 00:18
有Am offer,表姐之前喺度讀N,K1轉左去鑽石山靈糧。
但我都有嘉德麗am offer,唔知邊間好。
...

嘉德麗私校,我估起碼直升上k 吾會太差!
你新戚話沙崙n 好嗎?我有朋友讀恩苗,學校係好但佢升小才發覺冇競爭力!

Adotdot 發表於 17-11-24 02:04
嘉德麗私校,我估起碼直升上k 吾會太差!
你新戚話沙崙n 好嗎?我有朋友讀恩苗,學校係好但佢升小才發覺冇 ...

但我睇親D人嘅comments on嘉德麗多數係麻麻,
不過我自己prefer嘉德麗,係因為近,同埋k我打算會再報其他。
我聽親戚講,沙崙堂嘅k3係收生不足,我估應該不是太多人選擇繼續讀,但去interview時覺得老師同副校長都好nice。

Kwankwanccc 發表於 17-11-24 03:46
但我睇親D人嘅comments on嘉德麗多數係麻麻,
不過我自己prefer嘉德麗,係因為近,同埋k我打算會再報其他 ...

我也一樣唸住k再考其他,因為佢又係細b, 報沙崙也是因為近,始終小朋友細,安全也是須要考慮。
我也會等埋其他offer 再決定,但如果嘉德麗under 4000 學費又近你,我覺得讀得過,我有朋友插班入沙崙k3 , 佢話人雖少,但書本好多,net、普通話老師也好,佢小朋友由k2 乜都吾識入到佢k3 語言好左好多,成日唱歌。
所以開題問下大家意見,起碼佢k1考吾到其他心儀,直上到間吾太差既k也總好過乜都冇,finall 事單入間。

回覆樓主

收到AM offer
‹ 上一主題|下一主題