用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 使用意見 點解積分會每隔一段時間就消失?
go

點解積分會每隔一段時間就消失? [複製鏈接]

明明上星期仲見到自己的生產值有千幾, 已係複式洋房, 今日登入無端端又變返別墅得返500幾分....發生咩事呢? 我日日都有登入0架喎...
其實之前都發生過, 我以為那時是因為太耐冇登入所以D分被洗掉從來, 請問點解會咁0既?
   0    0    0    0

超級版主 醒目開學勳章

blueaqua 發表於 17-11-6 14:08
明明上星期仲見到自己的生產值有千幾, 已係複式洋房, 今日登入無端端又變返別墅得返500幾分....發生咩事呢? ...
BK同EK係分開計,您可能記錯係BK的積分

您現時在BK的積分是:

2092分

您現時在EK的積分是:510分
唵嘛呢叭咪吽
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

回覆樓主:

d分有咩用?

plummy_612 發表於 18-3-28 19:01
d分有咩用?
你好,當積分累計達一定數目後,其用戶組會升級,使用權限亦稍有不同,謝謝 !
https://www.edu-kingdom.com/home.php?mod=spacecp&ac=usergroup&gid=48

‹ 上一主題|下一主題