用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 請教大家 MacBook 在英國安裝Microsoft Office ! ...
go

請教大家 MacBook 在英國安裝Microsoft Office ! [複製鏈接]

因剛透過朋友 買了MacBook , 剛去蘋果店問有關安裝office 問題 ,店員問我英國有沒有免運學生 版用呢 ?

所以請問 MacBook 英國 有沒有免費學生及教師可以使用 Office 365 教育版?
   2    0    0    0

唔知中學有冇,大學係一定有,已經幫所有學生畀埋錢。

回覆樓主:

路過,本地大學有好似提供學生版,可裝五部,世界通行,可問吓大學生/補習大學生等

brother4 發表於 17-10-27 16:01
路過,本地大學有好似提供學生版,可裝五部,世界通行,可問吓大學生/補習大學生等
...

是呀 ,香港大專 和大學都是有免費學生版 ,也有很多中學都有,我今日去 Apple shop 問過 。
但至於英國中學就唔知學校肯唔肯比Code .

不過唔緊要, 屋企老細話 叫了IT 同事一陣放工去買 , 唔好煩喎 !

呀仔在英國的中學冇,都是自己比錢買,免麻煩。

noel2010 發表於 17-10-28 02:52
呀仔在英國的中學冇,都是自己比錢買,免麻煩。

謝謝你 !
‹ 上一主題|下一主題