用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 海外流學
go

海外流學 [複製鏈接]

想鋪路俾小朋友十歲左右到外國流學,邊個國家好?

此外,今天見到你段報度,(emoji)
   0    0    0    0

chowyikwan 發表於 17-10-12 20:24
想鋪路俾小朋友十歲左右到外國流學,邊個國家好?

此外,今天見到你段報度,(emoji)

呢單新聞同孩子留學有乜關系?

亮燈 發表於 17-10-13 06:59
呢單新聞同孩子留學有乜關系?
x 2 同問

我估楼主意思係一国2制已死、想給小朋友一条比較自由的路吧! 不過今次由華春蛍這快正正式式宣示香港其実一国一制、又係幾SHOCKING的! 怪吾知得、這多妖妖怪怪出動

楼主、留学、不是流学
Mighty
love you for you
自分に負けるな!!

Mighty 發表於 17-10-13 13:15
我估楼主意思係一国2制已死、想給小朋友一条比較自由的路吧! 不過今次由華春蛍這快正正式式宣示香港其実 ...

一早已知香港已死,共匪無恥舉世知名,依家講到明,吹咩!你地香港人奈得佢何?每日超過150個唔知乜野野嚟,劣幣驅逐良幣,咁又點?,惟有自求多福吧!

亮燈 發表於 17-10-13 14:06
一早已知香港已死,共匪無恥舉世知名,依家講到明,吹咩!你地香港人奈得佢何?每日超過150個唔知乜野野嚟 ...
問題係死係貢橙党手中、心甘命抵、但依家我地死係自己人手中、就好激気。 一個一個乃共嘴臉、你換多幾套靚靚長衫又如何!貢橙妹仔、始終就係貢橙妹仔啦。肥彭叔真係講野中到呢!回帰前已一言中的。
有朝一日、、、肥彭被拒入境、、、、離我門不遠呢!
Mighty
love you for you
自分に負けるな!!

Mighty 發表於 17-10-13 15:51
問題係死係貢橙党手中、心甘命抵、但依家我地死係自己人手中、就好激気。 一個一個乃共嘴臉、你換多幾套靚 ...

肥彭高瞻遠矚,一早已講:香港係死係香港人手上。
香港太多賣港賊喇!
‹ 上一主題|下一主題