用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中華基督教會基華小學(九龍塘) 想問基華最近期的課程及現家長的分享
go

想問基華最近期的課程及現家長的分享 [複製鏈接]

明天要交自行表,我有20分誇區,其實想搏基華九龍塘,但錯過了近期簡介,好想知近期學校課程的方向,如功課量,老師教學有無熱誠。。。。

謝謝
   0    0    0    1

pinkyman 發表於 18-5-31 18:08
可以話9成老師都無愛心,功課量好多,如要有好老師同有愛心的老師,你個小朋友三年班分班時直到畢業一定要 ...

謝謝,請問你是現讀家長?不要介意,我想知你是朋友定親身的感受而言。

可以話9成老師都無愛心,功課量好多,如要有好老師同有愛心的老師,你個小朋友三年班分班時直到畢業一定要 ...

你講真架?(emoji)

絕對認同, 成績唔好, 老師就唔會理你, 考試唔合格老師可以當住全班話你無用無得救!! 精英班有人出貓, 老師唔會嚴懲, 仲會大事化小, 小事化無, 誤會一場, 無事完結, 位同學可以繼續做風紀做班長架!  其他班有人出貓, 學校就嚴厲處理, 天壤之別!!

Lilypie Expecting a baby Ticker
‹ 上一主題|下一主題