用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 熱帖大搜查---全民討論有「得分」
發新帖回覆
go

熱帖大搜查---全民討論有「得分」

向來EK臥虎藏龍,猛人眾多,不時有精彩帖文討論,提供升學選校情報及數據分析,遇上成長問題或特殊教育需要,亦有家長解答疑難,分享個人經驗及心得,資訊又快又齊全。

為咗鼓勵國民們繼續分享,國王特派「熱帖搜查員」,走遍各個版區搜尋高質熱帖,喺得到發帖者同意下,搜查員會將揀選嘅好帖,轉貼去教育王國官方Facebook專頁,令更多人可以接觸有關資訊;被選為熱帖嘅國民,仲可以得到貢獻生產力100分!至於貢獻生產力分數有咩用,同國民報料任務嘅詳細資料,就要留意下一階段嘅公佈喇!

記住,多啲發好帖,累積貢獻生產力分數,先儲先得,遲儲就係你損失!唔好再等喇,一於痴實EK論壇啦!

Arabellahk    發表於 17-11-4 00:32

回覆樓主

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆樓主

想問點解個account不能pm

MimiCheung611 發表於 18-6-17 06:36
想問點解個account不能pm
你好,閣下帳戶是FB體驗帳戶,沒有PM權限,如有任何疑問,可聯絡 Helpdesk 管理員,謝謝 !
https://www.baby-kingdom.com/helpdesk/upload/open.php

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊