用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 請問有人在graceful hands學英文嗎?
go

請問有人在graceful hands學英文嗎?

因想提升五歲女兒口語,本想報english excel,但將軍澳中心長期full,呢間最近家,但感覺吾休做咁,之後到graceful hands評估安排女兒試上小一班,的確串字同閱讀部分好難,但我女吾知點解好喜歡,話一定要報,因學費吾便,好想知道有無人現正在學緊同俾意見?多謝

留毛

LenaWong 發表於 17-8-6 00:03
因想提升五歲女兒口語,本想報english excel,但將軍澳中心長期full,呢間最近家,但感覺吾休做咁,之後到g ...

Nobody trying?(emoji)

回覆樓主

我都想知呀⋯⋯
佢學費真係唔平,完全無優惠
如果是good comment,也想試一試

蝦子 發表於 17-8-26 15:29
我都想知呀⋯⋯
佢學費真係唔平,完全無優惠
如果是good comment,也想試一試

我見星期六多人讀,大部分小學生,因平日放學去學,個價錢同english excel一樣,但將中ee名氣大,不過長期無位兼receptionp服務態度真一般,可能吾憂無客,如graceful hands都有幾好comment寧讀佢好過ee,ee打親電話吾通又吾回留言

LenaWong 發表於 17-8-26 15:39
我見星期六多人讀,大部分小學生,因平日放學去學,個價錢同english excel一樣,但將中ee名氣大,不過長期 ...

睇來真係少人有comment,但幾多名小學生讀,瑪利曼,優才同軒小都有,真係有d吸引,但價錢真吾便。。。又吾想成日轉中心。。。

LenaWong 發表於 17-8-26 15:39
我見星期六多人讀,大部分小學生,因平日放學去學,個價錢同english excel一樣,但將中ee名氣大,不過長期 ...

我終於都見識過ee的receptionist 既愛理不理既態度問佢嘢都唔願開口講你知, 佢勁呀!比張小冊子我,叫我自己睇
收夠學生啦?咁有良心,有錢都費事賺

LenaWong 發表於 17-9-21 16:27
睇來真係少人有comment,但幾多名小學生讀,瑪利曼,優才同軒小都有,真係有d吸引,但價錢真吾便。。。又 ...

決定左邊間未?

蝦子 發表於 17-9-22 17:16
決定左邊間未?

最後我報左graceful hands 的presentation班,因為了面試,主要story telling同show and tell,暫時未知效果,但真來吾切再穩,所以報左2兩個月應付下,望真用到小一面試到囉

LenaWong 發表於 17-9-23 11:49
最後我報左graceful hands 的presentation班,因為了面試,主要story telling同show and tell,暫時未知效 ...

預祝你小朋友考到心儀小學