用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 聖類斯 VS 鄧鏡波
樓主: cmir
go

聖類斯 VS 鄧鏡波 [複製鏈接]

王家爸爸 發表於 17-8-10 10:29
大部分都好純,薯又未必。

咁男人既野, 大大下會裝扮下既...

呢個教會既學校, 教出來D 仔都係純品D... 薯唁薯...

"馬明" 點睇?

天然呆是否薯?

條件好又好仔, 成個"唐憎" 咁, 攪到周圍D 蜘蛛精流哂口水...

雲牛 發表於 17-8-10 10:17
回覆 retriever 的帖子

唔一定純著架, 你睇下袁文傑 (游生)幾靚仔!
當年陸永好似會考囉7A 佢讀商架

雲牛 發表於 17-8-10 10:17

唔一定純著架, 你睇下袁文傑 (游生)幾靚仔!
游生以前長什麼樣子呢...
其實 "柴九" 都係...

娛樂界呢個教會出產既, 都係好老公好爸爸較多.

RoseRose1980 發表於 17-8-10 10:53
當年陸永好似會考囉7A 佢讀商架

好似差好遠喎...

"他在香港中學會考中取得9分。" FROM WIKI

retriever 發表於 17-8-10 10:53
咁男人既野, 大大下會裝扮下既...

呢個教會既學校, 教出來D 仔都係純品D... 薯唁薯...
就好似坊間啲人都話QC仔薯,我又唔太覺得。
純同薯只係一線之差,可能因為純,所以睇落去薯,但唔係真薯。

定係 C 君呀?

C君會考29分受質疑
                29/12/2008                         

日 前 農 夫 的 C 君 在 報 道 中 被 指 會 考 有 29 分 , 引 來 不 少 網 友 懷 疑 他 車 大 炮 , 因 若 然 有 29 分 , 為 何 只 報 讀 音 樂 課 程 , 而 放 棄 升 讀 預 科 , 更 有 網 友 在 討 論 區 留 言 揶 揄 說 : 「 可 能 考 試 平 均 分 29 分 咋 。 」 而 農 夫 經 理 人 就 此 回 應 , 考 29 分 的 是 陸 永 , 但 C 君 會 考 也 有 26 分 。

雲牛 發表於 17-8-10 11:02

定係 C 君呀?
其實出咗來做野咁耐,會考幾多分已經唔係重點。
‹ 上一主題|下一主題