用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 ABC pathways playgroup
go

ABC pathways playgroup [複製鏈接]

ABC playgroup 好嗎?

1    0    0    0

九龍塘那間認真麻麻。沒甚麼透明度。打電話去想問老師,我小朋友上課情況如何,但職員說家長不能直接跟老師溝通,要經由職員(英文程度麻麻,grammar會說錯的職員)來轉達評語,使我不能清楚了解小朋友上課情況。另外我小朋友上堂哭(我在課室出面等接放學時聽到),老師和職員都不會主動跟我交代。

回覆樓主

我返荃灣果間又幾好喎,會同家長講學習情況(當然唔係堂堂講)上堂有整親,even好少事都會講,仲有學習進度表,俾你知道今堂唱咗咩歌,呢個月學咗咩字,返到屋企我同返小朋友重溫,佢已經好快可以答到我,就算答唔到,我再教多佢1-2次都會記得

lovececing 發表於 17-8-9 17:26
我返荃灣果間又幾好喎,會同家長講學習情況(當然唔係堂堂講)上堂有整親,even好少事都會講,仲有學習進度 ...
hi,
請問你小朋友返咩課程? 我都正了解這間, 可否pm我每月學費多少?

Thanks

回覆 lovececing 的帖子

Hello, 我正幫細女搵緊playgroup, 請問你上緊既學費係幾多?

回覆 ritalwt 的帖子

朋友在康怡一星期2堂, $250/Lesson..其他centre 唔知係咪一樣

ritalwt 發表於 17-10-12 14:16
回覆 lovececing 的帖子

Hello, 我正幫細女搵緊playgroup, 請問你上緊既學費係幾多? ...

Playgroup係1000蚊一個月,好似九龍塘再貴d

‹ 上一主題|下一主題