用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 監護人
go

監護人

醒目開學勳章

AGENT介紹了一間監護人公司,又金又銀銀1800,金2580.
係米一定要JOIN PLAN? 有冇其他平D架?

其實監護人要做D咩?又唔包住唔包食唔包接送.

回覆樓主:

請看*監護人問題*的舊貼估明白少少。。。不過你的agent應該有講解及介紹幾間監護人公司選擇有平有貴。。。

kit2004 發表於 17-7-21 22:02
AGENT介紹了一間監護人公司,又金又銀銀1800,金2580.
係米一定要JOIN PLAN? 有冇其他平D架 ...

唔包住唔包食唔食接送監護人是agent介紹?不過金/銀計劃應該包基本嘢,估有緊急事可立刻幫到手,如小朋友入医可跟進/生水豆不能留校 會找地方住 好番才上學。。。估是那樣,有錯請更正。。。亞大的學校監護人是學校自己做番,亞細是朋友介紹的監護人 就不用入監護人公司。。。不如講小朋友讀那區,post 出來估很多有人揾你的。。。(因移民咗的人,一般做監護人賺外快 )

醒目開學勳章

brother4 發表於 17-7-21 22:44
唔包住唔包食唔食接送監護人是agent介紹?不過金/銀計劃應該包基本嘢,估有緊急事可立刻幫到手,如 ...

其實我下星期先見監護人公司。但send左d資料比我,先知咩都唔包。小兒讀mount kelly college. agent介紹james lee.

kit2004 發表於 17-7-21 22:51
其實我下星期先見監護人公司。但send左d資料比我,先知咩都唔包。小兒讀mount kelly college. agent介紹ja ...

你找那間監護人公司?

醒目開學勳章

katrinafu 發表於 17-7-22 12:17
你找那間監護人公司?

agent介紹James Lee Guardian Service, 但睇information我覺得好貴。會了解下但未必揾佢。太貴既話。

你有冇介紹?

醒目開學勳章

kit2004 發表於 17-7-22 12:35
agent介紹James Lee Guardian Service, 但睇information我覺得好貴。會了解下但未必揾佢。太貴既話。

你 ...

你可以用search功能, 搜尋這裡過往的分享, 有些家長的分享十分有用, 但未別經常留言, 比心機多些爬文, 就會有所得益