用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 Bookdepository 15% off limited time offer (expired)
樓主: huba
go

Bookdepository 15% off limited time offer (expired)   [複製鏈接]

回覆樓主:

我剛買仲用到15%off

醒目開學勳章

lui 發表於 17-7-23 15:57
我買how to train a dragon , 散買$50,書展box set $52/本
如果買boxset可以去thebookpeople格下價,1套10本只賣 GBP17.99, 加埋郵費都係HKD$3xx

引用:Quote:S-Kwok+發表於+17-7-23+07:34+ 我噚

原帖由 huba 於 17-07-23 發表
多謝分享,相信是時得時唔得。剛才我又試了一下,還是可以。不過難保隨時失效。

...
你本野書展仲平

hume 發表於 17-7-23 20:52
你本野書展仲平

我只是在試15% 折扣,並非真的買 Wonder 。你捉錯用神了。

bobbob 發表於 17-7-23 20:49
如果買boxset可以去thebookpeople格下價,1套10本只賣 GBP17.99, 加埋郵費都係HKD$3xx

另外可以在 Amazon UK 找相同的套裝書及查看 thebookpeople 會否在 sellers list。如在 sellers list,可選擇從 thebookpeople購買,在付款前查看總額(書價+運費)然後對比thebookpeople 官網的總額後才決定在哪邊付款購買(雖然最後都是由 thebookpeople fulfill the order)。

由於從thebookpeople 購書來港,運費往往佔總額的一個重要部份,而Amazon UK 的運費計算與 thebookpeople 官網有所不同,所以同一套書的運費在Amazon UK 還是在 thebookpeople 官網落單可以有明顯分別。

醒目開學勳章

huba 發表於 17-7-24 01:25

另外可以在 Amazon UK 找相同的套裝書及查看 thebookpeople 會 ...
貨比3家最實際

bobbob 發表於 17-7-24 11:58
貨比3家最實際

絕對贊成。

不過相信有家長未認識可透過 Amazon UK 這渠道 來買 thebookpeople 的書,所以借此介紹一下。

今天仲用到。

ppmmbb 發表於 17-7-25 12:24
今天仲用到。

唔知係咪想同書展爭客至最後一日。

醒目開學勳章 貢獻勳章

大家小心,剛响BD買咗幾本書,响佢出貨前cancel order,唔肯,話我知佢cancel 唔到!
email 來回不下4轉,都仲係唔得,但走去cancel我其他order!!!

我暈!
恐龍家

醒目開學勳章

去完書展, 無我要的書, 都係係BD 買, 重可以用 LESS 15% DISCOUNT CODE.

引用:去完書展,+無我要的書,+都係係BD+買,+重可

原帖由 PY-Sing 於 17-07-25 發表
去完書展, 無我要的書, 都係係BD 買, 重可以用 LESS 15% DISCOUNT CODE.
可否分享一下買左咩書

小曳人 發表於 17-7-25 17:47
大家小心,剛响BD買咗幾本書,响佢出貨前cancel order,唔肯,話我知佢cancel 唔到!
email 來回不下4轉, ...

I can do it wor

PY-Sing 發表於 17-7-25 18:16

剛用。買左Milk and Honey,
A beautiful composition of broken

回覆 小曳人 的帖子

我都cancel到.另外亦試過同佢地講要cancel喺因為想用另外一個discount code,佢即時比我,不用cancel order

醒目開學勳章 貢獻勳章

Toothless 發表於 17-7-26 09:37
回覆 小曳人 的帖子

我都cancel到.另外亦試過同佢地講要cancel喺因為想用另外一個discount code,佢即時比 ...
我個order係17號落,20號 cancel架!佢就係到呢刻d書都出(24/7) 喇,都係亂哂! 死口話唔得!

但就cancel我另一個order!!!!

恐龍家

Toothless 發表於 17-7-26 09:37
回覆 小曳人 的帖子

我都cancel到.另外亦試過同佢地講要cancel喺因為想用另外一個discount code,佢即時比 ...

Really?我之前買了本考試書$1200,just before 15% dis . 佢未process 不過唔想cancel 去取discount.原來佢地願意!冇左$200...

回覆 小曳人 的帖子

我喺即日落單,即日cancel,唔有無關係.

回覆 lui 的帖子

我喺抱住一試無壞的心態去試的...

請問落單後大約幾天收到?
‹ 上一主題|下一主題