用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 遵理補習英文
樓主: Caduceus
go

遵理補習英文

shannon_fky4186 發表於 17-6-13 19:01
名校卷梗係要原汁原味先值錢

How about Kevin Chan

回覆 1998Ruby1998 的帖子

同意。不過我鍾意串人,哈哈

回覆 ouiwa 的帖子

佢串人唔緊要(因為我有時候我都鍾意,哈哈),但係我唔鍾意佢白鴿眼,踩低人黎太高自己。佢淨係鍾意收名校同埋成績好,名氣差少少或者成績唔好都畀佢無緣無故鬧,如果成績差,會直接唔收叫你過主。我自己做補習都有教無類,唔會歧視二線學校嘅學生。(大佬,成績好就唔洗補你啦!就係唔得,聽人講你 push grade 好得先搵你。)佢試過鬧我同學 「食 X 啦你,咁都讀 XXX,寫 d 咁嘅野,你咁死蠢考到 4 嘅話執到啦,記得果陣叫你阿媽黎拜我呀!」雖則我同學係寫得唔好,但係都唔洗咁講野架,仲要有時候無緣無故受氣。
除左 notes 同 videos 重複煩悶之外,佢遲到係例牌,有時候連現身都冇,我錄音畀我阿媽睇,佢先知道原來情況係咁差。補習補到咁,唉!

ouiwa    發表於 17-6-14 23:25

回覆樓主:

現代Iris Chung, Annabelle

ouiwa    發表於 17-6-14 23:28

回覆 1998Ruby1998 的帖子

估唔到佢已經去到咁....
做開補習既, 都係鍾意串人的, 哈哈哈, 鬧無問題, 最重要唔好懂真氣(我唔會架) , 你係唔係真嬲, 你當D高中生傻咩~

回覆樓主:

英皇教育Annabelle M,錯成咁都敢教人英文

tomchung409 發表於 17-6-16 14:07
Suggest (someone) to

Suggest government to 佢當左系someone都得掛?

唔明你講乜...

回覆樓主:

現代教育嘅Iris Chung和英皇教育Annabelle Mak, 英文錯到七彩