用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 中國舞8級,經常表演有獎,對升中有幫助嗎 ...
樓主: kkv408
go

中國舞8級,經常表演有獎,對升中有幫助嗎   [複製鏈接]

Charlotte_mom 發表於 17-5-19 12:18
有時有會員不停出點評, 會令到人地好難引用/回應佢, BK點評只可以出公仔好耐了
普通人同版主咪一樣, 當只有 ...
除咗點評好難引用, 唔知點解用手機apps係睇唔到點評既。

回覆 IloveJJ 的帖子

芭蕾舞小腿仲好粗LOOK忝

妹妹頭 發表於 17-5-19 12:29

我見miss 同高班D姐姐全部無粗look喎。

IloveJJ 發表於 17-5-19 12:28
跳芭蕾舞身型好咩?八字腳架喎!你睇下張天愛!我覺得中國舞身型好啲喎!
唔學到好專業, 應該唔會八字腳既, 我見到中學姐姐都仲未有八字腳。而且, 阿妹個芭蕾舞miss資深過家姐個中國舞miss好多。最大問題係阿妹唔鐘意中國舞, 因為佢純粹想攞正牌係咁跳來跳去, 佢係馬騮托世嚟。

little_yolky 發表於 17-5-19 12:09
依? 你女女咁多才多藝既? 游水又掂中國舞又掂?

我想問下, 中國舞三級難唔難考? 因為好似話嚟緊1 ...

佢跳舞係無心插柳~考香兒合唱同中国舞~合唱唔收中国舞收咪跳。三級好easy. 七級开始起考官要求超高,佢六級前仲係考优,到七級只有全班得佢-个良,其他只係合格甚至肥……所以我估七級係分水嶺~無諗过用黎考学校,配菜而矣,都係成績同小学水平最重要。BTW, 係咪考北京舞蹈学院既級試?通常三月考吖~+二月考果个係边度既試?楼主仲話暑假考……禁多唔同既試既~

妹妹頭 發表於 17-5-19 12:29

要跳到好專業,日日練足8个鈡先会粗啦~学生哥-个星期一两日,少事啦~我女-星期操五日水都未大大隻隻~

Yanamami 發表於 17-5-19 13:03
要跳到好專業,日日練足8个鈡先会粗啦~学生哥-个星期一两日,少事啦~我女-星期操五日水都未大大隻隻~:hap ...
乜原來唔會大隻架? 我仲警告游水教練唔好教阿女學蝶泳添。

Charlotte_mom 發表於 17-5-19 12:18
有時有會員不停出點評, 會令到人地好難引用/回應佢, BK點評只可以出公仔好耐了
普通人同版主咪一樣, 當只有 ...
明白。不過如果用回覆,可能要翻幾頁先睇到,對於熱門貼來講

little_yolky 發表於 17-5-19 14:51
乜原來唔會大隻架? 我仲警告游水教練唔好教阿女學蝶泳添。
蛙蝶都会操到变大隻,不过你女又唔係操(港隊强度)怕乜吖~等於一星期跳两曰舞对腳点会粗吖~~四式都应該要識,不过主項係自背身形会靚过蛙蝶~欧鎧淳咪幾靚?人地港隊添咯~

Yanamami 發表於 17-5-19 15:41
蛙蝶都会操到变大隻,不过你女又唔係操(港隊强度)怕乜吖~等於一星期跳两曰舞对腳点会粗吖~~四式都应該要識 ...
我覺得佢可以再slim一D, 有D baby fat。

Yanamami  你講欧鎧淳?人地果d係肌肉呀~  發表於 17-5-19 15:49
Yanamami  操五日吖~每日两粒鈡,实瘦~  發表於 17-5-19 15:48

Yanamami  你講欧鎧淳?人地果d係肌肉呀~  發表於 46 秒前

肌肉???? 即係大隻啦

Yanamami  你个观念好錯  發表於 17-5-19 19:27

little_yolky 發表於 17-5-19 15:51
Yanamami  你講欧鎧淳?人地果d係肌肉呀~  發表於 46 秒前

肌肉唔等同健美小姐-样起哂先叫肌肉啩?你觉得佢好大隻?
果位?厠Coffee, 教瑜珈,都-身肌肉~跳高果位楊文蔚,一身肌肉好靚~

Yanamami 發表於 17-5-19 13:03
要跳到好專業,日日練足8个鈡先会粗啦~学生哥-个星期一两日,少事啦~我女-星期操五日水都未大大隻隻~:hap ...

點解可以成績好,游水叻,跳舞勁?大家都係24小時,真心佩服

Jobrena 發表於 17-5-21 15:38
點解可以成績好,游水叻,跳舞勁?大家都係24小時,真心佩服
因為佢唔洗花时间係学業,所以時间都可以用係“副業”上~

Yanamami 發表於 17-5-21 15:45

天才。。。。。。

Yanamami 發表於 17-5-19 13:00
佢跳舞係無心插柳~考香兒合唱同中国舞~合唱唔收中国舞收咪跳。三級好easy. 七級开始起考官要求超高,佢六 ...

原來家姐唔係考三級中國舞。我返去問佢係咪考三級, 點知佢好大聲同我講:我依家都跳緊四級啦, 仲點會考三級啫!真係越大越無禮貌。咁即係嚟緊考四級? 我見佢哋無五級喎, 如果pass咗點算? 無理由一跳就跳到六級架, 唔通唔夠人開五級班?

little_yolky 發表於 17-5-22 16:19
原來家姐唔係考三級中國舞。我返去問佢無咪考三級, 點知佢好大聲同我講:我依家都跳緊四級啦, 仲點會考三級 ...
香兒係逐級考的~

Yanamami 發表於 17-5-21 15:45

點樣可以做到ga?
‹ 上一主題|下一主題