用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 智能評估 沙田尤德CAC長期無人聽
go

沙田尤德CAC長期無人聽 [複製鏈接]

想問有無家長有問關於沙田尤德CAC評估?我仔入小學前應該要做一次CAC評估, 但仲未有消息, 想問下有無人打到去?
   0    0    0    0

你小朋友返緊咩位既服務? 如果係S位,才一定有小一前評估,而且已經做灑評估了,I 或 E 位就未必有或者上左小學先有。

其實計估仲未完結的, 不過只係如果有機會入特殊學校的就應該已經做左評估了,因為4月尾係申請特殊位的deadline,我仔讀S位,昨日剛剛昨日做評估, 老師都覺得我仔的評估已經係S 位中最後一批了, 如果係I位同E位應該剛剛先會開始。你之前有無填問卷?(一份家長填, 一份比學校填的),如果有填就一定有評估做的

回覆 KCHK 的帖子

我已填左問卷, 老師都交了..小學老師現在追我們報告...

我問老師可否幫手追, 她們說私穩問題要家長自己追....仲話要9月前有報告, 可以上了小一即刻有服務....唉唯有日日打去追, 我覺得好無助...

回覆樓主

請問你有無CAC覆診張card ?上面有你小朋友的reference number ,你試下打這個電話會唔會有人聽?

KCHK 發表於 17-6-12 12:29
請問你有無CAC覆診張card ?上面有你小朋友的reference number ,你試下打這個電話會唔會有人聽?
...
當然用REFERENCE NO去問, 但都排丁九月, 老師要8月.....
‹ 上一主題|下一主題