用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 九龍城B2點填好?
樓主: chaiing
go

九龍城B2點填好? [複製鏈接]

憫母 發表於 17-4-25 18:03
幾好咪即係麻麻lor!

憫母好似好僧呢間學校,見妳過去一見九真有post就會立刻負comment.

elbar  唔會係擾敵啩   發表於 17-4-25 19:59

回覆 chaiing 的帖子

你學校CONFIRM話左你知係B2? 其實九龍城B2好多選擇, 睇你咩心水啫...

GCG 發表於 17-4-25 19:49
憫母好似好僧呢間學校,見妳過去一見九真有post就會立刻負comment.

妳問我ar?我點會唔中意真光呢? 油真ar, 坑真呀呢D咪好中意lor…….咁九真係BAND 2學校ma, 係咪? 咁比起BAND 1學校緊係麻麻哋la!
咁呀呢D唔係事實咩? 真心問....我邊句係負
Comment ar?我都想知bor……ar做到油真坑真咁真真正正EMI咁同埋D DSE成績咁好ge咁我即刻豎起大指同佢hardsell tim….

D家長選校時唔係可以睇吓D面目ge ?

妳真係想睇負Comment不如就睇呢D lor…. 540個負Comment 真係任妳睇ga….我果D就唔係la https://www.facebook.com/schools.secrets/posts/744059902422094:0

妳不如問吓點解有銀禧唔介紹係要hard sell 九真la好冇? 自己個女响果豎讀緊係推介銀禧la….. B1C-B2A點解要人DD麻麻哋ge學校le? 咁古怪ge....不如妳又問吓佢仲好la…… 順便問又問乜太吓點解CMI講到好似EMIlo? 真係我都唔多明ar?

‹ 上一主題|下一主題