用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 Monkey Tree VS Jolly Kingdom 英文興趣班
go

Monkey Tree VS Jolly Kingdom 英文興趣班

各位 mama , 想問問大家知唔知 Monkey Tree & Jolly Kingdom 的教堂學既野. 有咩分別?

另外, 有無小朋友已返緊依 2間既英文興趣班. 可以分享一下嗎 ? 有無人返緊沙田分校, 老師方面又如何 ?

因為我想幫小朋友報 (4歲), 但又唔知邊間好?

細姨姨 發表於 17-3-23 12:02
各位 mama , 想問問大家知唔知 Monkey Tree & Jolly Kingdom 的教堂學既野. 有咩分別?

另外, 有無小朋友已 ...

我兩間都有上 monkey tree多野學d
Jk就phonies起家 睇你想學乜

我都想知沙田分校嘅Monkey Tree & Jolly Kingdom邊間好D?
我仔剛剛3歲,想報phonics,但Monkey Tree話要識寫字先可以報名,因為她有一本練習要做,而我仔未識寫字,所以我報左Jolly Kingdom,讀住先~~

未上過 monkey tree.  no comment

小女上緊 jolly kingdom phonics class.  小女的所有老師都話佢上堂唔專心,唯獨 Jolly Kingdom 嘅 phonics class 上堂留心

上phonics class. 為何呢 ?? 有咩特別之處