用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 請教各位意見,英華定赤聖?
樓主: heihahei
go

請教各位意見,英華定赤聖?

回覆樓主:

樓主仲有in咗港同& SPC. 如果收晒選邊間?你仔同我仔offers差唔多,不過我個係小一。thanks!

我哋兩間都有in ,in 完阿仔超級鍾意SSC,英華冇feel。咁當然,英華對阿仔都冇feel。有冇問下仔仔鍾意邊間?

如果家長無所謂,由仔仔自己揀。

littlecath 發表於 17-3-13 10:09
我哋兩間都有in ,in 完阿仔超級鍾意SSC,英華冇feel。咁當然,英華對阿仔都冇feel。有冇問下仔仔鍾意邊間 ...

佢未揀到

tiffany168168 發表於 17-3-13 09:52
樓主仲有in咗港同& SPC. 如果收晒選邊間?你仔同我仔offers差唔多,不過我個係小一。thanks!
...

港同我哋second round 都入唔到,SPC直程無得in

heihahei 發表於 17-3-13 10:18
港同我哋second round 都入唔到,SPC直程無得in

icic.  咁樓主最後選英華定聖士提反?

heihahei 發表於 17-3-13 10:18

今年另一家長仔有港同 offer , 冇英華

elbar 發表於 17-3-13 11:08
今年另一家長有港同 offer , 冇英華

其實interview都講運氣,亞仔港同1st in 話自己無乜機會講嘢(因為同組有兩個好勁,講哂!)所以我哋都打定輸數,相反in英華1st in佢話同組無人願意開口,所以佢帶開頭,發表意見,再加總結,in完出嚟自信心番哂嚟

wanmum  which one have u chosen finally?  發表於 17-4-4 10:44