用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大家點睇St.Hilary
go

大家點睇St.Hilary

我有St. Hilary PN offer, 諗緊好唔好讀,還是繼續努力去找其他學校。始終係新校,不知道升小學如何?大家有什麼建議?我迷惘中

我都想知。。仲諗緊讀唔讀。。。

babysoooo 發表於 17-2-24 17:33
我都想知。。仲諗緊讀唔讀。。。

今個星期六有open day, 會去睇睇。佢哋有自己嘅小學喺大埔,擔心佢哋唔會積極推薦小朋友去其他小學

回覆 CCS2701 的帖子

請問有冇open day 詳情?

jm1874 發表於 17-2-28 10:30
回覆 CCS2701 的帖子

請問有冇open day 詳情?

去St.Hilary 網站報名留位

St. Hilary's叫人上網留位open day, 但佢個校網點搵都搵唔到響邊報名留位的,最後都係打電話去留位...
當個好爸爸

CCS2701 發表於 17-2-22 22:09
我有St. Hilary PN offer, 諗緊好唔好讀,還是繼續努力去找其他學校。始終係新校,不知道升小學如何?大家 ...

因我個仔兩間心儀既學校都無得second in,又係考慮緊讀唔讀St Hilary好,因為已有am offer,但好介意佢地校舍細
為左睇下間學校好唔好,琴日走左去試play group堂,上完又覺得唔錯,所以都係1516中

annchichi 發表於 17-2-28 20:59

因我個仔兩間心儀既學校都無得second in,又係考慮緊讀唔 ...

如果St Hilary同九龍塘英藝,兩間都係am,大家會揀邊間好呢?有無用家可比d意見我呢?感激感激

CCS2701 發表於 17-2-22 22:09
我有St. Hilary PN offer, 諗緊好唔好讀,還是繼續努力去找其他學校。始終係新校,不知道升小學如何?大家 ...

應該好多學校都已經in晒人架囉喎,不過早個星期好似話joyful仲招緊人去in