用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 (長沙灣)基督教崇真中學面試內容及形式 ...
樓主: 小時了了
go

(長沙灣)基督教崇真中學面試內容及形式  

我交咗留位費喇, 星期六會去李國寶2ND IN, 萬一收先再商量轉唔轉, 我唔鍾意普教中, 亞女唔鍾意佢條校服裙唔靚, 除非佢同佢好姐妹雙雙取錄, 否則轉的機會應該唔高.  我地仲會考埋匯基. 但係應該唔會考到, 所以最後讀崇真的機會應該係最高.

因為李國寶BANDING 高啲嘛, 佢 3322 % 高過崇真.

回覆樓主

Doublefour 發表於 18-3-3 14:43
Waiting list,沒有收到任何電話及信件,是否証明沒有機會啦

吾清楚第一輪预收多少個,只知in第二輪都吾少人。估计如第二輪有優秀的,学校都係擇優而取。何况纲友話教育局全港排名list 已出,学校应睇埋先决定收边個,吾係草草了事,話晒呢班人6年後要为校爭取亮麗的公開試成绩

CheungAA 發表於 18-3-3 15:46
吾清楚第一輪预收多少個,只知in第二輪都吾少人。估计如第二輪有優秀的,学校都係擇優而取。何况纲友話教 ...

請問你大約會有第一二輪面試數字供參考嗎

回覆 water55 的帖子

對不起, 沒有估數.
但朋友個小朋友in第二輪, 4:XXPM, 但仍見hall內有吾少學生等緊

CheungAA 發表於 18-3-3 21:36
回覆 water55 的帖子

對不起, 沒有估數.

明白,謝謝
穎穎係2006年3月5日入侵咗屋企喇! :-)