用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 誠品香港 9/1 - 8/2/2017 promo
go

誠品香港 9/1 - 8/2/2017 promo

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1375519555823914&substory_index=0&id=402614929781053

2017丁酉雞年,小孩子除了逗利是,當然還要看書長知識。誠品銅鑼灣店兒童館自策書展,為孩子精選過年節慶書藉--

精選彩蛋|8折優惠
●《中國童話 (12冊合售)》原價 $2100|折後價 $1680
●《14隻老鼠 (12冊合售)》原價$1200|折後價 $960
誠品兒童館祝大家新年進步,大過雞年!

◎活動地點:誠品銅鑼灣店兒童館
◎活動日期:9/1(一)~8/2(三)

fungwongphie  優惠完結,現關閉本文  發表於 17-5-21 08:24

回覆樓主:

我地上星期趁讀書人七折走左去掃貨,應該可以夠睇到復活節,甚至書展

A-Mum 發表於 17-1-15 14:55
我地上星期趁讀書人七折走左去掃貨,應該可以夠睇到復活節,甚至書展  ...

咁勤力未到年廿八就幫讀書人大掃除?

huba 發表於 17-1-15 22:16
咁勤力未到年廿八就幫讀書人大掃除?
因為老闆sell書太叻 ,不過有佢介紹係易揾書好多

回覆 A-Mum 的帖子

前一排讀書人過嚟學校書展, 又係大量掃貨, 我諗有排唔使買書
今日佳句: 我以往也以為國際板的家長也有質素,但現在才知deal with 一些麻煩家長也不易!  

A-Mum 發表於 17-1-15 14:55
我地上星期趁讀書人七折走左去掃貨,應該可以夠睇到復活節,甚至書展  ...

錯過了,太可惜了

A-Mum 發表於 17-1-15 22:27
因為老闆sell書太叻 ,不過有佢介紹係易揾書好多

2016書展時我在讀書人釘書時原來店主站在我身旁,聽他即場回答家長查詢及立即介紹書本,他確有一手。

HKTHK 發表於 17-1-16 13:11
回覆 A-Mum 的帖子

前一排讀書人過嚟學校書展, 又係大量掃貨, 我諗有排唔使買書  ...
我地呢頭買完,嗰頭老闆又去學校攪書展,結果阿妹又成功氹爸爸買多少少。唯有同佢講要每日做幾題數,做好先俾睇

hoihoima 發表於 17-1-16 13:25
錯過了,太可惜了
老闆話大減價係一年一次,要等出年喇。或者遲D等台灣免郵啦

huba 發表於 17-1-16 14:19

2016書展時我在讀書人釘書時原來店主站在我身旁,聽他即場回答 ...
老闆喎! 不過我都唔弱,可以代答套翻譯故事嘅英文書名,仲可以講到幾句 修煉、詩魂。老闆話陳郁如有套新書寫好左,佢已經睇過,有修煉咁好睇!