用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 J. Addison School
go

J. Addison School

Any comments?
回 望 這 半 生 也 許 是 場 夢 年 月 已 帶 走 幾 個 秋 與 冬 淚 也 倦 了 夢 也 不 斷 轉 眼 逝 去 生 命 或 許 是 場 空

引用:Any+comments?

原帖由 d2343130 於 16-12-07 發表
Any comments?
係咪多倫多嗰間?

~~ 說安慰話的舌頭是生命船; 奸惡的舌頭使人心碎 ~~

回覆 yy13 的帖子

YES

回 望 這 半 生 也 許 是 場 夢 年 月 已 帶 走 幾 個 秋 與 冬 淚 也 倦 了 夢 也 不 斷 轉 眼 逝 去 生 命 或 許 是 場 空

引用:回覆+yy13+的帖子 YES

原帖由 d2343130 於 16-12-13 發表
回覆 yy13 的帖子

YES
年頭我去expo 同呢間其中1位老師傾過
老師好nice
幾位企booth 嘅同學都係國內visa 學生
英文都講得幾好
平時黃昏/夜晚揸車經過
都見到有人打緊波(唔知係老師定學生)
有朋友姪女前幾年中四考唔收
我本身都諗住同仔考
因為近屋企
但之後老公同仔去學校參觀
老公見到有男女學生喺hall 蓋住張被
仲要被下面郁下郁下有所動作
當時係有老師帶著老公同仔
所以最後冇考

~~ 說安慰話的舌頭是生命船; 奸惡的舌頭使人心碎 ~~

回覆 yy13 的帖子

THANK YOU.

90% fm PRC

謝謝, 我估大多在市的學校都有PRC.

呢間好多,我上年4月去校宿,真的很多大陸學生,主任說的,多年前香港台灣學生較多,現在多數大陸來的

回覆 Wnnieng 的帖子

請問, 有無去過Bronte College? 是否都明顯多PRC.