用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 海濱方方同joyful邊間好啲
樓主: dogdogchu
go

海濱方方同joyful邊間好啲 [複製鏈接]

回覆 fixedstar99 的帖子

陳守仁我記得上年有. 今年未知學校好似出左circular 有個今年(暫時) 嘅升小成績. 等我返去check 下先.

唔好以為joyful 英文真係好好,可能只係比local school 較為好,我見朋友在麗城joyful 話,有d家長以為英文好好一心去考IS,結果一個offer都冇,冇IS收....而去考local, 中文又唔夠

八月子 發表於 17-2-24 17:40
回覆 fixedstar99 的帖子

陳守仁我記得上年有. 今年未知學校好似出左circular 有個今年(暫時) 嘅升小成績. ...

thx a lot,等你消息

Choochootrain 發表於 17-2-25 16:20
唔好以為joyful 英文真係好好,可能只係比local school 較為好,我見朋友在麗城joyful 話,有d家長以為英文 ...

入IS 或神校需要更多「配套」,只係踩小朋友能力有d 唔公平

有朋友係麗城讀K1 話比之前早咗寫字… 學校應該亦聽到坊間既意見,加強中文

Choochootrain 發表於 17-2-25 16:20
唔好以為joyful 英文真係好好,可能只係比local school 較為好,我見朋友在麗城joyful 話,有d家長以為英文 ...

請問咩係IS?考來有咩用處
‹ 上一主題|下一主題