用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 天主教聖安德肋幼稚園 已交備取生回條
go

已交備取生回條

剛剛已交回學校,老師親切到不得了,我愛聖安德肋幼稚園,一定要wait到呀!

回覆樓主:

我放棄唔wait

FKE 發表於 16-12-2 20:08
我放棄唔wait

點解呀?比多個機會自己吧!你小朋友有更好offer?祝入到心儀學校先!

ecml 發表於 16-12-2 23:36
點解呀?比多個機會自己吧!你小朋友有更好offer?祝入到心儀學校先!

有慶恩am, 我自己都好鐘意,聖安德肋就算等到都係得pm, 所以算了

FKE 發表於 16-12-2 23:46
有慶恩am, 我自己都好鐘意,聖安德肋就算等到都係得pm, 所以算了

有心儀的,仲要am class,好羡慕

ecml 發表於 16-12-3 00:09
有心儀的,仲要am class,好羡慕

其實都好心儀聖安德肋,可惜佢唔收

我發覺無乜聽到有人收到AM OFFER, honest, 我覺得呢間收生好黑暗, 我上次group interview< 已經有2個有家姐響度讀,老師好偏心同佢2個互動,但佢2個係0表現仲要daddy 抱個隻... 不過算啦, 我地唔係主既懷抱,所以唔收係正常

travisho 發表於 16-12-5 10:55
我發覺無乜聽到有人收到AM OFFER, honest, 我覺得呢間收生好黑暗, 我上次group interview< 已經有2個有家姐 ...

其實都唔知佢點評分,冇計啦,我個女N 冇,分分鐘waiting 都唔會等到

回覆:已交備取生回條

我報名時只選擇am,結果只得pm waiting,所以放棄唔wait

travisho 發表於 16-12-5 10:55
我發覺無乜聽到有人收到AM OFFER, honest, 我覺得呢間收生好黑暗, 我上次group interview< 已經有2個有家姐 ...

我收到 am offer, 我地都係教友