用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 下星期KTS交表,會唔會交portfolio?
go

下星期KTS交表,會唔會交portfolio?

如題。交D乜好?

hppa  Up to you  發表於 16-12-2 00:27

回覆:下星期KTS交表,會唔會交portfolio

想tailor made ㄧ點,要諗諗....

上年有人唔交都入到,相信面試结果緊要

hppa  yes  發表於 16-12-2 11:45

回覆 rabbittwin 的帖子

我都覺得面試表現最重要,小朋友又無咩特別卓越的證書,所以我唔會交!

報學校已差不多接近尾聲, 部分學校已出offer。宜家先來考慮交唔交portfolio和寫D乜 ?!
請參考之前的帖子
http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3339266

Castella 發表於 16-12-2 11:42

報學校已差不多接近尾聲, 部分學校已出offer。宜家先來考慮交唔交portfolio和寫D ...

KTS 是不是最遲報名的學校

hppa  probably yes  發表於 16-12-2 12:24

回覆:下星期KTS交表,會唔會交portfolio

謝分享

之前報個D都唔收portfolio呀

其實已有standard version,只是唔知交或唔交有冇影響, 點tailor made 下

回覆:Sophie0804 的帖子

仲有民生下年6月,好似仲有其他學校都係大抽奬後才招生