用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 黃埔William pn offer
樓主: lamyatho
go

黃埔William pn offer

lamyatho 發表於 16-12-2 09:59
現階段,因還有SC LH 未in,
William 會寫轉am 信,轉到am 會take, 轉唔到就去Deborah international
正路選擇不過LH是否適合Active小孩,還有校舍搬遷的問題要考慮

回覆:ginson28 的帖子

小囡現讀catiline pn, 當時有William,  st hilary pn offer...因考慮william有機會 遷校但又唔知地點,st Hilary 新校唔敢搏,最後選擇catiline...
讀左近4個月,佢好鐘意返學,喺屋企成日唱歌拎住本書念弟子規...老師有愛心,連我老公都話要寫張thank you card!
班入面又有唔同國籍既小朋友,等佢見識下(媽咪一廂情願想法,可能無乜交流)
係校舍細d囉……我個人認為pn 都係玩多適應下,選番近屋企方便接送,k1再諗啦!
good luck

想問威廉係咪INTERVIEW完喇,我在12月先有得IN。。。

Catcatchau 發表於 16-12-2 15:16
小囡現讀catiline pn, 當時有William,  st hilary pn offer...因考慮william有機會 遷校但又唔知地點,st H ...

你囡囡係咪靜D的類型?我囝活躍,怕太discipline, 老師會投訴佢(emoji)

回覆:lamyatho 的帖子

佢喺熟人面前勁活躍,但外人前就靜下來

Catcatchau 發表於 16-12-2 15:16
小囡現讀catiline pn, 當時有William,  st hilary pn offer...因考慮william有機會 遷校但又唔知地點,st H ...
請問每天有多少NET / 英文 時間?

回覆:Cowboy100 的帖子

中英文班主任各一再加助教,每日英文25min,中文25min (好似係)

Catcatchau 發表於 16-12-3 21:52
中英文班主任各一再加助教,每日英文25min,中文25min (好似係)

今日交留位費見到校長,感覺親切