用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 英藝vs奧基vs綠茵vs方方vs樂沛兒
go

英藝vs奧基vs綠茵vs方方vs樂沛兒

已收英藝和綠茵 AM offer, 奧基PM offer, 方方和樂沛兒等消息, 請問你哋會點選擇?  我囝是11月細B
語境方面邊間最好? 老師最有愛心和最有經驗又是邊間?  真心求用家分享, 希望各媽媽給我意見, THX!

有用家可以分享嗎?  現在真是不知怎決擇, 我自己較喜歡方方, 但又未知收唔收, 綠茵本周要比留位費了, 請幫忙!  

樂沛兒一早派左offer. waiting?

我叫豬豬 發表於 16-11-28 13:01
樂沛兒一早派左offer. waiting?
不是!12月才in, 可能是細B.

樂沛兒老師,本人感受到是真心喜歡和愛護小朋友。

old_viki 發表於 16-11-28 13:47
不是!12月才in, 可能是細B.

我仔也細b。可能太多申請,分左2次in。12月頭要親身去交留位

我叫豬豬 發表於 16-11-28 14:20
我仔也細b。可能太多申請,分左2次in。12月頭要親身去交留位
即你已收到樂沛兒OFFER?  你會交留位費?  
我是11月細B, 我都打定輸數了, 因我囝囝interview 時真是無咩反應, 不投入.  

old_viki 發表於 16-11-28 15:00
我是11月細B, 我都打定輸數了, 因我囝囝interview 時真是無咩反 ...

未必咁悲觀, 我女兒去年interview也是毫無反應, 但樂沛兒也錄取了她.

old_viki 發表於 16-11-28 15:00
我是11月細B, 我都打定輸數了, 因我囝囝interview 時真是無咩反 ...

對ah,11月頭in,好像過幾日已收到。我仔都做不到裡面d指令。不過間學校大,印象幾好。未知交不交,因我仲有其他學校未in同有其他offer,都想知這間好不好。派位不知好不好。當日報因貪他近我家

我叫豬豬 發表於 16-11-28 15:08
對ah,11月頭in,好像過幾日已收到。我仔都做不到裡面d指令。不過間學校大,印象幾好。未知交不交,因我仲 ...
我都在糾結中, 已交了2間, 不是心儀, 所以才難決擇!