用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 播道書院 播道學術成績
go

播道學術成績 [複製鏈接]

聽聞播道學術成績慢慢有改善,請問有小朋友正在讀播道的家長可否分享一下這方面情况?學校方面有没有計劃如何改善學術成績?
   0    0    0    0

backenberry 發表於 16-11-27 18:25
聽聞播道學術成績慢慢有改善,請問有小朋友正在讀播道的家長可否分享一下這方面情况?學校方面有没有計劃如 ...

我都想知,有勞分享

backenberry 發表於 16-11-27 18:25
聽聞播道學術成績慢慢有改善,請問有小朋友正在讀播道的家長可否分享一下這方面情况?學校方面有没有計劃如 ...

慢慢改善中咪即係試驗中,邊個小朋友係咪其中一隻白老鼠就。。。

lovebabyv 發表於 16-12-18 20:09
慢慢改善中咪即係試驗中,邊個小朋友係咪其中一隻白老鼠就。。。
...
我估你應該對香港學校的情況唔多熟悉, 無論邊間學校, 每年都總有新的教學內容, 教學方式, 教學計劃等, 每間學校, 上至神校下至寶校, 都會不斷改善自己的未完善的地方, 檢討教學成效再作出改變, 唔會十年如一用同一套方法, 否則一定站不住腳, 依你咁講, 其實每個返學的小朋友其實都是白老鼠, 無一幸免...

camond412 發表於 16-12-19 09:00
我估你應該對香港學校的情況唔多熟悉, 無論邊間學校, 每年都總有新的教學內容, 教學方式, 教學計劃等, 每間 ...

lovebabyv 發表於 16-12-18 20:09
...

咁你心儀邊間,可否分享?我地呢區邊間好?
‹ 上一主題|下一主題