用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 我10月女女k1 interview 一開始唔肯坐定定
go

我10月女女k1 interview 一開始唔肯坐定定 [複製鏈接]

佢永遠一入課室唔肯坐埋老師張枱,要(emoji)好奈,有時要老師用玩具引佢先肯埋去,雖然D問題可以答到八九成,但我真係勁擔心冇學校收佢,黎緊仲有三間學校我冇信心冇心機再同佢去了...

0    0    0    0

唔好無心機丫,學校取錄學生真係無一定既準則,有d小朋友全程喊都收啦,佢有聽老師做指令已經好叻,唔好無信心丫,小朋友會感覺到你既心情架,正能量強d,一定有好回報架

secondone2121 發表於 16-11-25 12:31
唔好無心機丫,學校取錄學生真係無一定既準則,有d小朋友全程喊都收啦,佢有聽老師做指令已經好叻,唔好無 ...

我真係好想喊,仲要陀住個細,呀女係有做指令講野同推椅仔講拜拜,不過差不多次次都攪好奈先肯埋枱,已經係十月B,冇學校收或者等後補我都唔知點算

我個11月細B仔都係, 不過佢肯埋位, 但會坐唔耐, 會想走. 未識講野, 所以答唔到問題, 識講果D單字卻又唔肯開口. 我個仔應該比你個女更無取錄機會..

lily1995 發表於 16-11-25 13:40
我個11月細B仔都係, 不過佢肯埋位, 但會坐唔耐, 會想走. 未識講野, 所以答唔到問題, 識講果D單字卻又唔肯開 ...

請問你in幾間?我仲有3間要in,但係真係冇信心了,(emoji)(emoji)(emoji)

我個仔in了3間K, 全部in到一pat屎. 來緊會in2間N, 我都唔抱希望, 沒有當初咁期待, 只求聽話唔好再想走開, 我就好滿足. 至於offer, 我煮死佢係冇, 死咗心.

lily1995 發表於 16-11-25 14:10
我個仔in了3間K, 全部in到一pat屎. 來緊會in2間N, 我都唔抱希望, 沒有當初咁期待, 只求聽話唔好再想走開,  ...

我冇同個女報N班,我明白佢得兩歲做唔到大人要佢做嘅事唔係佢嘅錯,但係呢個社會係咁樣生存法,我真係好無奈
‹ 上一主題|下一主題