用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 請問羅氏中學/東九龍滙基中學面試形式? ...
樓主: aa06
go

請問羅氏中學/東九龍滙基中學面試形式? [複製鏈接]

我都記得由三點半in 到七點,天都黑晒,我見有啲老師都去開車放工,我在地下飯堂等到發了霉。心冧一向無物耐性的仔仔一定黑面出來,正擔心佢,點知佢笑住出來話剛剛打完VR game!我真係估唔到我們一班家長在地下乾等,學生原來在上面打機!第一次見識 interview 是打機形式

struggle 發表於 18-4-2 02:53
我都記得由三點半in 到七點,天都黑晒,我見有啲老師都去開車放工,我在地下飯堂等到發了霉。心冧一向無物 ...
囡囡S1時的課外活動有教寫自己的game

shypama 發表於 18-4-19 09:27
囡囡S1時的課外活動有教寫自己的game
Coding ? 好呵, 我仔P5都有自己在網上玩下.  不過Laws 好似冇機械人學會?

HaYi 發表於 18-4-19 10:32
Coding ? 好呵, 我仔P5都有自己在網上玩下.  不過Laws 好似冇機械人學會?
囡囡話係construst2,目前電腦課堂在教另外一款遊戲程式

回覆樓主

我囝係區內小學級20-30,冇學音樂及圖畫獎,體育只有跆拳,有Stem 底子
報laws都收左,真心冇想像中咁難!
我覺得主要睇2nd interview 時答得好唔好, 答錯都要認應對

‹ 上一主題|下一主題