用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 屯門 Sunkids pm vs 英藝 am vs 啟思 pm, 點揀?
go

屯門 Sunkids pm vs 英藝 am vs 啟思 pm, 點揀?

各有各好, 有無在讀家長可以 share 下?
有無人知 sunkids 升直資點?

啟思最開心, 但係擔心升小...

自己up

fishshum 發表於 16-11-22 18:32

Sunkids語境幾好,見D小朋友好開心

fishshum 發表於 16-11-22 18:32

啟思有結果了嗎?

回覆 mollymama829 的帖子

爬左 post 見 d 家長都係咁講
除左開心, 又唔想太 hea (我知 Sunkids 唔 hea).  同埋想小朋友有想像力.  唔知邊間先最合適.

回覆 emily207 的帖子

愛琴打左黎 PM offer, 25號會出 email我都有 in 大興, 等 email

fishshum 發表於 16-11-23 10:22
回覆 emily207 的帖子

愛琴打左黎 PM offer, 25號會出 email我都有 in 大興, 等 email
啟思有result喇?

回覆 ahying1113 的帖子

我 in 左愛琴同大興
愛琴上星期六打左電話黎, PM offer, 25 號會出 email confirmation ==> 另一個 post 有媽媽都收到電話~~

大興無消息, 等 email (in 果陣話 25 號出 email)

fishshum 發表於 16-11-23 10:35

我 in 左愛琴同大興
oic.. 愛琴環境幾好~大過大興~恭喜收到offer! 係心目中嘅首選嗎?

Thanks.  係, 最近屋企, 之前 sunkids waiting PM, 尋日打黎話收左, 應該有人 give up offer.  仲諗緊點揀.

你呢, 心儀邊間?  有邊間 offer?

fishshum 發表於 16-11-23 10:46

Thanks.  係, 最近屋企, 之前 sunkids waiting PM, 尋日打黎話收左, 應該有人 giv ...
未有offer呀...希望25/11有好消息啦~不過想apply埋青彼~

祝好運青彼幾時報?  我都聽講呢間好好... 可唔可以share 下好0係邊?

大興啓思有pm offer, 嚟緊3/12 in 新一代, 我都想報埋青彼

fishshum  我大興啟思都有 PM offer~~  3 Dec 都係 in 新一代 XDDD 青彼幾時開始報?  發表於 16-11-25 15:39