用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 St Cat Application Form number
樓主: Mava
go

St Cat Application Form number

回覆:jilmama 的帖子

我第一日早上排頭10個內交表,no. 3xxx.
所以交表時間同號碼無關係

junyina 發表於 16-11-20 23:32
我第一日早上排頭10個內交表,no. 3xxx.
所以交表時間同號碼無關係

Me too ...

Mava 發表於 16-11-19 13:06
不知今年多不多人考St Cat呢?
我no.17xx ,識朋友48xx

17xx,印象中係報名第二日朝早親自去交表,喺返Pebbles interview

回覆:St Cat Application Form number

pn ,幾時先知result 見會佢甘遲先in...

我是PN49xx

其實pebbles 同海濱個校舍不是同一個地方嗎?

bbmo403 發表於 16-11-22 08:23
其實pebbles 同海濱個校舍不是同一個地方嗎?

Pebbles playgroup G/F
SC 1/F

猜想會不會有讀pebbles的小朋友就會安排在pebbles算是個小 benefit

Bighamster 發表於 16-11-22 14:27
猜想會不會有讀pebbles的小朋友就會安排在pebbles面,也算是個小 benefit

讀pebbles 大多數pebbles in ,亦有小量在sc in
但都有小量不是pebbles 用家在pebbles in...

Hahhaa

Bighamster 發表於 16-11-22 14:27
猜想會不會有讀pebbles的小朋友就會安排在pebbles面,也算是個小 benefit

Benefit 我估冇...因為一様咁様in

只不過返開pebbles ,在pebbles in 對我同小朋友冇咁大壓力,因為擋返學!

回覆 Mava 的帖子

原來係咁, tks

Mava 發表於 16-11-22 14:29
讀pebbles 大多數pebbles in ,亦有小量在sc in
但都有小量不是pebbles 用家在pebbles in...

我以爲大部分人都pebbles in, 我哋無讀pebbles都喺pebbles in

今年太多人,分開2個地方IN

Mava 發表於 16-11-22 14:30
Benefit 我估冇...因為一様咁様in

只不過返開pebbles ,在pebbles in 對我同小朋友冇咁大壓力,因為擋返學 ...

pebbles面就是benefit喇,我幾驚bb到新地方就只識跟住我:(

而家放心曬!

easony 發表於 16-11-22 16:12
我以爲大部分人都pebbles in, 我哋無讀pebbles都喺pebbles in
我都係冇讀Pebbles 但喺Pebbles in....
我4XXX

回覆 sabinababy 的帖子

㨂number前的in,根據往年經驗,號碼越前second in 機會越大。

chingchingbb14 發表於 16-11-23 10:51
回覆 sabinababy 的帖子

㨂number前的in,根據往年經驗,號碼越前second in 機會越大。

點解呢?

回覆 baydo84 的帖子

SC係將有得SEC IN 名單擺上網,發現頭200, 中的機會大約3成。號碼越大好像機會越細。尾嗰啲4000-5XXX大約係1-2% 。上年已有JM討論。唔係新鮮事。但又咁講,可能頭嗰啲係相關人事。另外SC PN interview, 往年係由K班的老師去IN嫁。

chingchingbb14 發表於 16-11-23 11:07
回覆 baydo84 的帖子

SC係將有得SEC IN 名單擺上網,發現頭200, 中的機會大約3成。號碼越大好像機會越細。 ...

我有看過這兩年的編號數據,明白1-200

但今年真的不知了...我識D人1-200都有,但冇直屬關係!所以number真的冇關係.....

而今年又開兩個地方 interview.....所以今年不可用上年數據了....

我在pebbles interview...我同女兒真的冇咁驚!

回覆 Mava 的帖子

如係pebbles讀,多數都收。放心。