用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 XX-Storey Treehouse 或同類系列
go

XX-Storey Treehouse 或同類系列 [複製鏈接]

我囡囡小二,最近迷上XX-Storey Treehouse. 佢唔抗拒睇書,但係今次都係第一次追書睇,睇到好開心,我希望廷續呢期既熱情,如果佢睇完成個系列,請問有冇其他類似既書介紹?

我有睇過一些美國故事書系列,但內容都幾曳下,所以冇買。

真心請教,有無前輩可以比些意見?謝謝。

3    0    0    0

請問有冇前輩可以比啲意見?萬分感謝!

請問有沒有前輩知道我講那一套書?

回覆:XX-Storey Treehouse 或同類系列

Tom gates? Jedi academy?(有圖,攪笑)

女仔可能喜歡rainbow magic/Daisy the trouble with.../Just grace/Heidi Heckelbeck

好多謝你的提議,希望佢喜歡看其中一些書。Heldi Heckelback 都有讀過,佢都喜歡呢!

myfanwy 發表於 16-11-14 22:44
我囡囡小二,最近迷上XX-Storey Treehouse. 佢唔抗拒睇書,但係今次都係第一次追書睇,睇到好開心,我希望 ...

我細路有追哂幾本 xx treehouse,佢鍾意睇老鼠記者。其實佢都睇幾多雜既書。

如果女仔又鍾意男仔野,可以睇下thea stilton.

retriever 發表於 16-11-21 18:44

我細路有追哂幾本 xx treehouse,佢鍾意睇老鼠記者。其實 ...

多謝意見,我女兒真係比較喜歡搞笑、男仔頭的內容
‹ 上一主題|下一主題