用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 平安福音堂幼稚園 17/18 K1消息
樓主: kissleung
go

17/18 K1消息 [複製鏈接]

回覆 EstherArMa 的帖子

你个朋友对平安的Comment如何?

goldgoldwong 發表於 16-12-15 13:52

你个朋友对平安的Comment如何?
我朋友話呢間學校既老師好有愛心,對小朋友好有耐性,佢而家個仔已經好大個啦,讀緊大學lu,但除左佢,我都有問其他朋友,佢地都係做老師既,都話平安福音堂既老師好有愛心,我另一個親戚就話呢間都難入都係口卑好既學校

yeah yeah yeah 好学校!

EstherArMa 發表於 16-12-15 11:35
我係度諗。。就算註左冊後mos再有學校收我地都唔會揀架啦,揀讀平安福音堂既原因係老師好有愛心,我係度諗 ...

係呀,我都係因為佢地行蒙特梭理及混齡教學而吸引住,
活動空間細都係我顧慮因素,但聽完你咁講之後,都覺得問題不大~
我真係算誤打誤撞咁報沙平,
當初只知道呢間學校
行蒙特梭理同有混齡,
但唔知原來口啤咁好同咁難入,直到in完上黎睇先知道~
呢間最初都唔係好心儀,都係in完過後,先發覺老師校長都好nice~

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

jezz_ka 發表於 16-12-15 14:43
係呀,我都係因為佢地行蒙特梭理及混齡教學而吸引住,
活動空間細都係我顧慮因素,但聽完你咁講之後,都覺得 ...
係架,我係9月聽佢地簡介會都已經feel到佢地上上下下勁有愛心,同埋原來之後問返我教會,原來都有好多人報左,但比唔到offer,仲有,你地有冇發覺封註冊信係周校長親自簽名??我會覺得由校長親自去簽名去覆我地真係好有心同好好,因為我以前教果d學校校長係唔會親自簽名去覆人,我覺得沙平個校長好好

EstherArMa 發表於 16-12-15 15:09
係架,我係9月聽佢地簡介會都已經feel到佢地上上下下勁有愛心,同埋原來之後問返我教會,原來都有好多人報 ...
我報左名去簡介會,太忙過左先醒起唔記得去~
周校長係面試日係親自幫我地小朋友登記,
老師嬸嬸都好有NICE,我就感受到雖然細,但好有愛~

jezz_ka 發表於 16-12-15 15:14
我報左名去簡介會,太忙過左先醒起唔記得去~
周校長係面試日係親自幫我地小朋友登記,
老師嬸嬸都好有NICE,我 ...

‹ 上一主題|下一主題