用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中華基督教會灣仔堂幼稚園 有冇人收到17/18N班 面試通知書呀?
go

有冇人收到17/18N班 面試通知書呀?

我9月報左名, 但到而家都仲未收到通知幾時interview ! 想問有冇人已經收到信通知interview 啦?
我怕寄失呢!
呢間學校係咪分大細B interview 時間呢?

alyy1119 發表於 16-11-14 19:33
我9月報左名, 但到而家都仲未收到通知幾時interview ! 想問有冇人已經收到信通知interview 啦?
我怕寄失 ...

你好,我女兒現就讀這間學校的k1同學,也曾讀過n班,在通告得知12月2日同3日應該係n班新生面試日將會全校學生放假一天,如有疑問可直接聯絡學校,跟進你的小朋友是否已被學校安排面試的事宜和是否已寄出信件但遺失~可主動向校方跟進情況~

AZ118 發表於 16-11-29 08:54
你好,我女兒現就讀這間學校的k1同學,也曾讀過n班,在通告得知12月2日同3日應該係n班新生面試日將會全校 ...

謝謝你呀!咁我打去問下先!

alyy1119 發表於 16-11-29 08:55
謝謝你呀!咁我打去問下先!

唔駛客氣,我知既情況大概係咁,有任何疑問都歡迎家長們直接聯絡學校溝通,家校溝通好重要,今年學校很好,第一年開始有搞家長既義工團隊,讓家長們在做義工既同時,能讓學校既透明度提升,等大家更了解學校既各方面既情況~

AZ118 發表於 16-11-29 09:02
唔駛客氣,我知既情況大概係咁,有任何疑問都歡迎家長們直接聯絡學校溝通,家校溝通好重要,今年學校很好 ...