用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 元朗STEP
go

元朗STEP [複製鏈接]

岩岩主任同我地講同業主傾唔掂 做埋12月就唔做。我個仔12月就3歲 宜家超徬徨。。。應該九月先有S位 咁黎緊幾個月點算(emoji) 大家有無返緊一啲係天水圍元朗屯門既密集班可以推介比我打去問下有無位(emoji)
   0    0    0    0

sasasumsum 發表於 16-11-14 14:30
岩岩主任同我地講同業主傾唔掂 做埋12月就唔做。我個仔12月就3歲 宜家超徬徨。。。應該九月先有S位 咁黎緊 ...

屯門有一間幾好,在中央廣場。我仔讀緊2日(3小時)班。如有意pm我拿資料,唔距地仲有冇位,你要打去問下

我有朋友既小朋友都係中央廣場12樓讀,有2日和3日密集揀,叫Joyful Kids,仲包言語治療,可以search 下打去問下

朋友個仔之前係天水圍上密集,之後老師轉左去屯門中央廣場既Joyful Kids 就跟埋過去,個老師真係教得好好,好有心,我見到佢識主動叫我同佢玩

引用:岩岩主任同我地講同業主傾唔掂+做埋12月就

原帖由 sasasumsum 於 16-11-14 發表
岩岩主任同我地講同業主傾唔掂 做埋12月就唔做。我個仔12月就3歲 宜家超徬徨。。。應該九月先有S位 咁黎緊 ...
少咗呢間中心好可惜,新界地方無咩選擇。你小朋友上午定下午密集?我仔之前下午班,現在用到校,唔知佢哋係咪曾經係同學仔呢?

sasasumsum 發表於 16-11-14 14:30

下,好可惜⋯新界已好少呢種機構,依家又少一間

今朝打黎又話唔執。。。不過我都約左Joyful去見下先
‹ 上一主題|下一主題