用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 天主教總堂區學校
go

天主教總堂區學校 [複製鏈接]

天主教總堂區學校 師資優良 , 學生人才輩出 , 本人升中試成績良好, 被派讀著名中學,
於臺灣大學畢業後 , 在香港從商 , 現已移民加拿大 .   

天主教總堂區學校 畢業 1974

hppa    發表於 16-11-18 14:19
   1    0    0    0

樓主,1974年之前的師資跟現在也一樣嗎?你出post是想表達什麼呢?

牛魔皇 發表於 16-11-14 02:17
天主教總堂區學校 師資優良 , 學生人才輩出 , 本人升中試成績良好, 被派讀著名中學,
於臺灣大學畢業後 , 在 ...

so?

porkbau1 發表於 16-11-14 05:29
樓主,1974年之前的師資跟現在也一樣嗎?你出post是想表達什麼呢?

我住既附近,有一堆外國小孩讀緊,其實去總堂學校幾遠下。

段估重視語境既,呢方面幫到手。好紅既tsl當年都係少數族裔學校。

牛魔皇 發表於 16-11-14 02:17
於臺灣大學畢業後 , 在 ...

你一來四十幾年前畢業,二來又已移民他國,其實而家間學校咩環境肯定清楚? 仲有,你目的係咩呢?Promote 學校?有無多d資料參考?具體d提出嚟!你開個新account想promote都要有point support至得架!點樣師資優良?點樣人才輩出?不過升中試無左咁耐就難講lu

回覆樓主:

宣傳易?
‹ 上一主題|下一主題