用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大家有無開始收到offer?
go

大家有無開始收到offer?

有無學校已經出左offer喇?大家講講收到咩offer丫?我b 11月頭先in左幾間,日日望天打掛等收email等收信好緊張!唔知要等到幾時...

回覆:大家有無開始收到offer

我暫時in左3間,收到2間offer, 另一間應該下星期知result. 知道有offer個心定左少少,但心儀既面試仲未到,希望陸續有好消息,我最多只會留3間,唔想hold咁多個位。

正式進入高峰期,希望大家小朋友都入到心儀學校

咁快有 offer ? 我見有d 講明12 月先有。計埋今日 in 左3 間,暫時得greenfield 浪澄有offer

angelhi 發表於 16-11-11 12:53
我暫時in左3間,收到2間offer, 另一間應該下星期知result. 知道有offer個心定左少少,但心儀既面試仲未到, ...

你有邊兩間出左offer呀?點解咁快嘅?我4號in左靈糧,但佢話12月尾先會出result,我都諗緊其實係咪真係要等咁耐呀

引用:Quote:angelhi+發表於+16-11-11+12:53+ 我

原帖由 MissMissMiss 於 16-11-11 發表
你有邊兩間出左offer呀?點解咁快嘅?我4號in左靈糧,但佢話12月尾先會出result,我都諗緊其實係咪真係要等咁 ...
有boxhill同greenfield的offer, boxhill 10月頭就面試了,greenfield 10月尾面試,幾日後就收到offer。

上星期六見左一間, 昨天已收到信收了

Nobel preschool都出咗offer

MissMissMiss 發表於 16-11-11 14:05
你有邊兩間出左offer呀?點解咁快嘅?我4號in左靈糧,但佢話12月尾先會出result,我都諗緊其實係咪真係要等咁 ...

我囡都有in 靈糧,result 要等到12月尾真係好耐。如果靈糧收,你會take offer 嗎?

AD018 發表於 16-11-11 18:23
我囡都有in 靈糧,result 要等到12月尾真係好耐。如果靈糧收,你會take offer 嗎?
...

我會呀!first priority!!因為最近屋企但result要等個幾月...唉

回覆:angelhi 的帖子

So which one will you take? Boxhill or greenfield?

引用:So+which+one+will+you+take?+Boxhill+or+g

原帖由 monchhichi0512 於 16-11-11 發表
So which one will you take? Boxhill or greenfield?
等埋下星期放榜個間再3選1

回覆 AD018 的帖子

我仔仔都有AM offer呀... 你仲有冇收到其他?

回覆樓主:

in咗4間,未有offer
當個好爸爸

腸仔豬仔飽 發表於 16-11-14 16:07
回覆 AD018 的帖子

我仔仔都有AM offer呀... 你仲有冇收到其他?

暫時未有其他offer呀,其餘都話11月尾先會出result。greenfield 要我19號前交留位費,太早喇,其他result 都未出,我諗我未必take 呢個offer 。

In 左四間
暫時收到兩間信
有兩個offer
再等另外兩間

我地11月5in,昨日收到一間AM offer