用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保祿幼稚園 從未遇過咁差既校服公司 - Joseph校服公司 ...
go

從未遇過咁差既校服公司 - Joseph校服公司

已經貴過人, 仲要買咗套運動衫係個頭穿唔過既. 而家係件衫有問題佢地都賣出黎, 仲唔肯退錢, 仲同我講話要剪咗招牌就穿得過.

係呀
簡直貼錢買難受
所以我轉左去學校附近嗰間森發買校服
嗰叔叔好好人的

ox_ma 發表於 16-11-9 12:39
已經貴過人, 仲要買咗套運動衫係個頭穿唔過既. 而家係件衫有問題佢地都賣出黎, 仲唔肯退錢, 仲同我講話要剪 ...

ox_ma 發表於 16-11-9 12:39
已經貴過人, 仲要買咗套運動衫係個頭穿唔過既. 而家係件衫有問題佢地都賣出黎, 仲唔肯退錢, 仲同我講話要剪 ...

我只係喺呢間J字頭買過唯一一個發霉既書包,問個女人仲話係咁架,個個書包都發霉架!
我話過以後唔會再幫襯呢間J字頭!!
喺學校隔離嗰間,個伯伯又好人,啲貨又乾淨,賣啲書包一定唔會發霉!

ox_ma    發表於 16-12-30 13:17

nicktong 發表於 17-3-29 14:26
請問仲有邊幾間可以買到SPK校服?
學校附近有間,briefing嗰日會有詳細資料

nicktong 發表於 17-5-29 10:55
請問森X (學校附近個間)D 校服係咪同J字頭 一樣?
文件只寫森X有鞋賣, 沒有寫校服書包
怕買錯

有校服同書包賣

nicktong 發表於 17-5-29 10:55
請問森X (學校附近個間)D 校服係咪同J字頭 一樣?
文件只寫森X有鞋賣, 沒有寫校服書包
怕買錯
校服和書包也可以係森X買。上年森X賣的書包拉鏈有問題,不少同學既拉鏈會拉爆,有d媽咪成功救番,但我自己整過又爆,個女係學校搞唔掂條拉鏈好唔開心,所以我唯有响Joxxxx買過一個,果個d拉鏈實淨好多。