用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Boxhill (MOS) PM offer
go

Boxhill (MOS) PM offer [複製鏈接]

禮拜六收左馬鞍山BOXHILL N班的PM offer, 喜憂摻半。有冇家長試過BOXHILL N班PM轉去AM呢?
同埋BOXHILL報名時都冇得揀AM PM,可能面試表現唔好去下午班or住得太近去下午班?
   0    0    0    0

回覆:Boxhill (MOS) PM offer

立刻向admin 排隊轉上午,很簡單,信也不用這樣寫。

我都係PM offer, 我囝表現好好, 全部做到, 但唔明點解PM offer, 我是住馬鞍山

我之前都係PM offer,交留位費個陣夾埋封想轉AM既信(信內無任何悲情內容),最後分班真係分左去AM班。

面試日 老師基本上冇同過我仔傾偈,感覺似我見工多過我仔見學校。不過果位老師真係好好 好nice 英文好聽

我都係收到PM offer, 但我都係prefer am class . 大家覺得boxhill 好嗎?好似唔係好多人討論

回覆 littlestar_1000 的帖子

我個人覺得好好,其實我總共只報左三間n班,全部屋企附近。相比think和綠茵,我覺得boxhill最好。think in左 一塌糊塗,我仔一問三不知。
綠茵唔諗住去in了,轉唔到boxhill上午班,就讀住下午班先lor

回覆 onthefloat 的帖子

面試個時有無講prefer AM啊?可以打去再問下。我有講,miss都有寫低,最後收咗AM。

回覆 KPAN 的帖子

我冇講啊~ 希望轉到 可以同你小朋友做到同學喇

想問下你地仔女係咪大B? 我仔10月出世未有得interview

krainbow 發表於 16-11-9 13:28
想問下你地仔女係咪大B? 我仔10月出世未有得interview

係呵,估計佢應該係八月中開學前足兩歲的in 先,要插班的之後in.

onthefloat 發表於 16-11-7 14:50
禮拜六收左馬鞍山BOXHILL N班的PM offer, 喜憂摻半。有冇家長試過BOXHILL N班PM轉去AM呢?
同埋BOXHILL報名 ...
交留位費時比埋信話想轉 am, 如果轉到會通知你

cassy_w 發表於 16-11-11 11:11
交留位費時比埋信話想轉 am, 如果轉到會通知你

漫長地等待(emoji)
‹ 上一主題|下一主題