用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 玫瑰崗幼稚園 2017/18 PN interview 完左。好想快d16號
樓主: lshakhak
go

2017/18 PN interview 完左。好想快d16號  

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大家交了留位費沒有?有冇enrol playgroup 呀?

回覆 TYBB1 的帖子

今日啱啱報咗.. 都幾貴喎!仲要咁早。星期六想瞓晏啲都唔得。不過可以比小朋友預先熟習環境都係好事!

你有報嗎?

我都有PN PM offer, 比咗留位同JOIN 咗 PLAYGROUP.

AVBB012345 發表於 16-11-22 15:33
回覆 TYBB1 的帖子

今日啱啱報咗.. 都幾貴喎!仲要咁早。星期六想瞓晏啲都唔得。不過可以比 ...

我留了位,但最終冇報playgroup!

TYBB1 發表於 16-11-22 23:22
我留了位,但最終冇報playgroup!
咦?可否多口問問點解唔報?

carmenryo 發表於 16-11-22 15:58
我都有PN PM offer, 比咗留位同JOIN 咗 PLAYGROUP.
睇嚟我哋會做同學仔喎!

引用:我都有PN+PM+offer,+比咗留位同JOIN+咗+PLA

原帖由 carmenryo 於 16-11-22 發表
same here

akbb2014 發表於 16-11-16 12:01
收到喇
AM OFFER

是K1嗎

TYBB1 發表於 16-11-30 19:34
我見好似都仍未有人開K1 group.  那便由我開吧,有興趣join group 的請message 我電話啦!!
...

Hello你上午定下午呀(emoji)

saotaob 發表於 16-11-30 19:57
Hello你上午定下午呀(emoji)

下午

回覆:codyco2 的帖子

超級版主 醒目開學勳章

禁止開立/邀請/徵求加入任何通訊群組,請參閱置頂通告

全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組

http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2858064&extra=page%3D1

國務專員 發表於 14-7-17 19:16
鑑於近期不斷有用戶開立親子王國及教育王國以外之通訊群組,並在版面邀請其他國民加入,過往管理團隊只會在版面作出溫馨提示,但情況一直未有改善,更有不法份子通過站外群組進行宣傳活動及滋擾國民。為保障國民安全及個人資料免被外洩,由即日起,全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組,一經發現,有關帖子將會移除或屏蔽,屢次或嚴重違規者,將可被警告或禁言。

再次提醒各位國民,在參與討論時,請勿隨便透露自己的個人或通訊資料,更應避免在版面公開自己的真實姓名、電郵地址或聯絡電話,以免受到不必要的滋擾。謝謝!
唵嘛呢叭咪吽
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

回覆樓主:

我都收到am offer, 你地係親身去交錢定寄去架?

sukilala 發表於 17-12-1 07:54
我都收到am offer, 你地係親身去交錢定寄去架?

親身或郵寄都可以,我自己就親身去
我PM offer, 請問你個小朋友幾月B?

回覆樓主:

-deleted