用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 明天SFA second in, 做晒是否可早走?
樓主: 明天更好!
go

明天SFA second in, 做晒是否可早走?  

特登出post比人鬧,都吾知知為咩!鄧你個女有個咁既呀媽可悲!既然住公屋,但走去in直私,即刻有能力啦,霸住間公屋做乜,自私精!!放番出黎比有需要既人啦!!自己做私樓你咪可以多個機會晒law!

引用:Quote:mingling1980+發表於+16-10-29+11:03

原帖由 來回地獄 於 16-10-29 發表
再咁推法,我覺得就快見報架啦
可能係樓主最終目標!

來回地獄 發表於 16-10-29 11:58
再咁推法,我覺得就快見報架啦

樓主目的就係咁,老作啲嘢等大家娛樂下,有啲家長信以為真,就達到目的,啲家長睇到越激動,佢就越開心,因為佢知道佢咁寫法,一定好多人妒忌,又可以滿足自己,其實我哋又可以提升網站使用量。

回覆:明天SFA second in, 做晒是否可早走?

引用:但是,好灰!竟然有一個英文,二個英文唔識

丁蟹呀?自動scan走唔想睇的,只答自己想答的,及繼續自說自話

Kysa    發表於 16-10-29 15:04

回覆:applebot 的帖子

係,所以我從來都唔信,故事劇情,睇樓主既心情,而去編下去,當然都要靠我地讀者反應。 樓主作得開心,我地又睇得開心。

hknote 發表於 16-10-29 12:48
係,所以我從來都唔信,故事劇情,睇樓主既心情,而去編下去,當然都要靠我地讀者反應。 樓主作得開心,我 ...

我咪配合下佢,作下嘢俾大家娛樂下,輕鬆下,對佢嘅嘢,唔好認真

hknote 發表於 16-10-29 12:48
係,所以我從來都唔信,故事劇情,睇樓主既心情,而去編下去,當然都要靠我地讀者反應。 樓主作得開心,我 ...

今次我反而由頭笑到落尾。

已經當笑話睇l

e扮唔識!

ppmmbb 發表於 16-10-29 12:56
e扮唔識!

唔識就更加要早走,唔好浪費時間,早走早著啊

來回地獄 發表於 16-10-29 13:02
唔識就更加要早走,唔好浪費時間,早走早著啊

(早走早著) 好笑

明天更好! 發表於 16-10-29 12:33
老師說冇得早走,我當然聽指示,冇問題!

無可能唔可以啦,我係老師會叫你即刻,多謝!

Felix223 發表於 16-10-29 12:53
今次我反而由頭笑到落尾。

我都系

明天更好! 發表於 16-10-29 12:34
但是,好灰!竟然有一個英文,二個英文唔識!

識晒早走, 咁唔係識哂有冇得走? 咁德雅㸃算?

都叫咗樓主唔好偷偷鷄鷄改標題喇!原本「識晒」依家唔識,係咪自己攞來衰呀?

快d改返標題喇!好邪呀....

記得喇,以後你每次去2nd in 前,如果要開帖,記得要keep 住「識哂」呢兩個字落標題,充滿信心及正能量,咁先會成功!唔好唔信邪呀!

加油!
存感恩的心

晞晞爸b 發表於 16-10-29 13:15
都叫咗樓主唔好偷偷鷄鷄改標題喇!原本「識晒」依家唔識,係咪自己攞來衰呀?

快d改返標題喇!好邪呀....  ...

羅輯完全錯晒,其實識晒仲要趕下場咩? 入硬啦,唔通考SFA只係BACKUP?

唔識先要趕下場,否則隨時空手而回啊施主!

來回地獄 發表於 16-10-29 13:21
羅輯完全錯晒,其實識晒仲要趕下場咩? 入硬啦,唔通考SFA只係BACKUP?

唔識先要趕下場,否則隨時空手而回 ...
同意前面有位家長講嘅:人地要求高,已經將保險缐/安全缐由音小提升為SFA了
存感恩的心