用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 JUPAS 報名費
樓主: 第二任媽媽
go

JUPAS 報名費 [複製鏈接]

回覆 Marians 的帖子

多謝你解答, 唉! 做係父母什艱難,  我就呢個問題問亞仔, 佢又係果D 咁嘅廳度, 想答唔想答咁, 好似覺得我煩, 定係覺得佢已經大個仔, 唔駛我地地操心,  問佢係咪要比錢, 佢又好多質疑, 但最後佢又唔SURE 喎,
叫佢問學校, 一定SAY NO. 如果我打去問, 仲死, 我驚亞SIR 會講番比我仔知,  咁就死得喇,

回覆 YmOra 的帖子

"..............好奇三佰多元的服務是否得值呢?"
若子女一定要排呢條隊嘅話,你可以話唔值?

".............一年的數據之威力大.............."
如果要玩大數據,八達嘟果D仲Update!

路過......有錯請諒!

schoolrun 發表於 16-10-26 14:07
回覆 YmOra 的帖子

焗住值.

大數據之冠:八逹嘟,亞:Jupas... ...

英美加也有類似的系統。要收集資料,分發比各大學,都要人手做。反正 non-JUPAS 直接申請一樣要比 application fees 大學。

第2任媽, 你問學校左陣吾講名就得啦, 學校真係要問名時, 你就答算數, 吾講得, 醒目的學校會明, 吾駛找班主任, 書記得啦

我都有個仔中二, 我明你的困難

YmOra 發表於 16-10-26 15:11
焗住值.

大數據之冠:八逹嘟,亞:Jupas... ...

焗住值 x 2 ...... :)
‹ 上一主題|下一主題