用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

DEL

爬文好似唔見近期有討論,係咪冇咩人上?

引用:爬文好似唔見近期有討論,係咪冇咩人上?

原帖由 jilmama 於 16-10-13 發表
爬文好似唔見近期有討論,係咪冇咩人上?
而家我2個小朋友都讀緊幼稚園。
果時佢地都係IMW上。
果時都有考慮Best Concept,不過由報名、waiting到之後再打去問status,d職員態度都麻麻,所以唔等佢有位,去左IMW試堂。2個小朋友分別都係IMW上左一年,無後悔上IMW,亦好感謝當時Best Concept既職員令我冇選擇佢地而搵到IMW咁好既playgroup。

konew720 發表於 16-10-19 19:14
而家我2個小朋友都讀緊幼稚園。
果時佢地都係IMW上。
果時都有考慮Best Concept,不過由報名、waiting到之 ...

IMW 真係好,細女之前响其他PLAYGROUP 返咗8個月,冇學到嘢,响IMW 雖然只返咗一個月,但每一堂之後,老師都會同家長講解每一堂小朋友的情況,女兒亦每次都玩得好開心。
當個好爸爸

回覆 konew720 的帖子

我係BC用家。BC由年初收到我資料同埋放我入waiting list, 再之後到我查詢入學時間,每次都係同一個職員幫我手,好幫得手,好客氣又有禮。我見你篇野講咗好多次你果間好好,請你請清楚BC係如何對你唔好,邊位職員態度差。

引用:回覆+konew720+的帖子 我係BC用家。BC由年

原帖由 jilmama 於 16-10-20 發表
回覆 konew720 的帖子

我係BC用家。BC由年初收到我資料同埋放我入waiting list, 再之後到我查詢入學時間, ...
唉......你係度問得其他人就預左會有好同唔好既reply。而家我只係share我既經驗,冇得罪你亦冇損害你利益,你冇需要咁大反應,又將topic改名,又好似我老細咁係度質問我Best Concept如何對我唔好及係邊個職員。睇你反應,你而家應該唔會想我係度公開咁share成件事。
如果你真係Best Concept用家,即係你支持Montessori ,你唔會唔知Montessori既其中一個重點係尊重小朋友,教小朋友尊重其他既人同事物,而唔係接立唔到其他既聲音。

konew720 發表於 16-10-23 16:50
唉......你係度問得其他人就預左會有好同唔好既reply。而家我只係share我既經驗,冇得罪你亦冇損害你利益, ...
隨便公開

konew720 發表於 16-10-23 16:50
唉......你係度問得其他人就預左會有好同唔好既reply。而家我只係share我既經驗,冇得罪你亦冇損害你利益, ...
你冇回答過我嘅問題