用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 漢華中學(小學部) 17-18 2nd in面試
樓主: yeeamy
go

17-18 2nd in面試   [複製鏈接]

己註冊!

我不去註冊了。上年我有個朋友waiting佢即日交求位信,好快便收有offer, 所以waiting想讀既朋友唔好放棄 Good luck

我們也有幸收左!

回覆 SCA 的帖子

選救恩?

wahhong 發表於 16-10-23 15:03
回覆 SCA 的帖子

選救恩?
係呀,應該會去註冊救恩

引用:Quote:wahhong+發表於+16-10-23+15:03+回覆

原帖由 SCA 於 16-10-23 發表
係呀,應該會去註冊救恩
恭喜,救恩升中校網比東區好。

[img align=right]http://as-luv2-454139179.blog.ocn.ne.jp/nova/images/tamama.jpg[/img][img align=left]http://game.21cn.com/zhuanti/comic/keroro/images/keroro.jpg[/img]

小花子 發表於 16-10-23 23:40
恭喜,救恩升中校網比東區好。
我係囝囝, 其實東區唔差所以我留番在東區...
FROM EDU KINGDOM
"港島區升中時男生B1學位除了灣仔區外, 較充足既係東區.

不過, 灣仔區升中時男生其實主要只有兩個選擇: QC, 聖公會鄧肇堅

但東區, 有多個選擇: 張祝珊, 中婦, 聖馬可, 筲箕灣官立, 港島民生 (日後仲有少量港華既位). 東區既B2中學, 係全港島最多最充足, 當中不少亦屬港島區中最好既B2中學

係灣仔, 如果小學去唔到大隊, 升中時雖然夠B1位, 但近乎無選擇; 但係東區, 即使入唔到到最好個批小學, 升中時只要做到B1學生, 仲有好多選擇."
‹ 上一主題|下一主題